bodypump weertGebruik ClubJoy Power om af te vallen

Power is een training van ClubJoy waarbij je gebruik maakt van een stang met aan beide kanten een gewicht. Dit kun je zelf kiezen, dus je kunt zelf bepalen hoe licht of zwaar je de training wilt doen. Met deze intensieve training worden alle grote spiergroepen aangesproken en wordt niet alleen je uithoudingsvermogen, maar ook je spierkracht geprikkeld. Niet alleen bouw je hierdoor meer spiermassa op welke in ruststand ook calorieën verbranden, maar tijdens een gemiddelde Power les verbrand je ook meer dan 550 calorieën. Het is dus een ideale les om te volgen als je graag wat extra kilo's wilt verbranden.

Een combinatie van cardio én krachttraining

Doordat je cardio combineert met een vorm van krachttraining staan ClubJoy Power en afvallen dicht bij elkaar. Tijdens de les doe je veel herhalingen met een vrij laag gewicht, waardoor je spieren vanzelf zullen gaan branden. Je doet belangrijke oefeningen die veel spiergroepen aanspreken zoals squats en deadlifts, maar ook overhead presses voor je schouders en curls voor je biceps. Daarnaast wordt ook je borst en buik getraind. Door deze intensieve training met veel variatie helpt Power  je met afvallen, waardoor je lekkerder in je vel zult zitten. Niet alleen is een les ClubJoy Power dus effectief voor afvallen, maar ook voor je vetverbranding, uithoudingsvermogen, houding, balans én spierkracht.

Vraag gratis proefles aan

Power bij Loods 37 in Weert

Bij Loods 37 in Weert kun je deze intensieve Les Mills training gaan volgen en de eerste stap zetten om dat gewenste gewicht te bereiken. Deze les wordt gegeven door een zeer enthousiaste instructrice die er voor zorgt dat je elke les weer 100% inzet toont en vooral ook plezier hebt aan de training. Weet je niet zeker of ClubJoy Power de juiste les is voor jou, vraag dan volledig vrijblijvend een proefles aan en volg een Power les bij Loods 37 helemaal gratis. We zien je graag eens langs komen bij de sportschool in Weert voor een gratis proefles.

Fitness Krachttraining Wil je graag (droge) spiermassa opbouwen in een fitnesscentrum in Weert? Krachttraining in Weert begint bij Loods 37, want bij ons vind je alle faciliteiten om je spierkracht en spiermassa te vergroten. Door de aanw... Fitness Powerlifting Het beoefenen van krachtsport kan op veel verschillende manieren gedaan worden. Powerlifting behoort tot de krachtsporten en is in een snel tempo steeds populairder aan he... Gezondheid Gewichtsconsulente Loods 37 biedt naast fitness de mogelijkheid om gebruik te maken van de diensten van een voedings-, gezondheids- en gewichtsconsulente van LeefP... Groepslessen Power (ClubJoy) Power is wereldwijd enorm gegroeid in populariteit. Over het algemeen wordt een les opgedeeld per spiergroep. Je start dus eerst met een goede warming-up, waarna je begint met het trainen van onde...
Contact Loods 37 fitness
Dr. Schaepmanstraat 37
6004AD WEERT
KvK-nummer: 63723336
BTW-nummer NL855371985B01
Bankrekening: NL47RABO 0305 6317 56

info@loods-37.nl
+31 (0)495 750 357
Facebook
Instagram
Openingstijden
Maandag: 8.00u - 22.30u
Dinsdag: 8.00u - 22.30u
Woensdag: 8.00u - 22.30u
Donderdag: 8.00u - 22.30u
Vrijdag: 8.00u - 21.30u
Zaterdag: 8.30u - 15.00u
Zondag: 8.30u - 15.00u