Waarom cardiofitness zo goed voor je is

Dat onvoldoende bewegen slecht voor je is, is algemeen bekend. Het is zelfs zo slecht dat het gezien wordt als één van de risicofactoren voor een waslijst aan chronische ziekten. Wanneer je er voor kiest om wel voldoende te bewegen kan dit een positief effect hebben voor mensen die last hebben van bijvoorbeeld hoge cholesterolwaarden of een (te) hoge bloeddruk. Ook zijn er mensen die aangeven dat sporten een helpende hand leent tijdens het stoppen met roken, maar ook bij het gezonder eten. Doordat je vaak een algeheel beter gevoel krijgt is het ook mogelijk dat je beter in je vel zit dan voorheen. Cardio fitness heeft dus veel meer positieve effecten voor je lichaam dan alleen het verbeteren van je uithoudingsvermogen en het verlagen van je vetpercentage.

Cardio fitness in Weert bij Loods 37

Bij Loods 37 in Weert zijn er enorm veel mogelijkheden om aan cardio fitness te doen. In de sportschool zijn allerlei apparaten te vinden, zoals loopbanden, crosstrainers, roeitrainers, hometrainers en spinningfietsen. Als je dus op zoek bent naar een plek geschikt voor cardiofitness in Weert, dan zit je bij Loods 37 aan het juiste adres. De sportschool heeft moderne apparatuur en deze wordt goed onderhouden, zodat je altijd voldoende variatie in je training kunt houden. Sport je toch liever samen met een groep? Uiteraard is ook dat mogelijk middels een van de vele groepslessen. Hier zul je merken dat je niet alleen gemotiveerd wordt door een van onze enthousiaste instructeurs, maar ook door de rest van de deelnemers van de groepsles.

Cardiofitness Weert

Persoonlijke begeleiding is ook mogelijk

Heb je interesse in een goede cardio fitness training, maar weet je niet hoe je te werk moet gaan? Bij Loods 37 kun je persoonlijke begeleiding krijgen van een personal trainer. Je kunt zelf je eigen doelen en grenzen aangeven, waardoor er een volledig persoonlijke training ontstaat. Cardiofitness in Weert hoeft dus niet lastig te zijn, aangezien je bij Loods 37 altijd terecht kunt voor een goede training, zowel alleen als in groepsverband of met persoonlijke begeleiding.

Cardiofitness in Weert combineren met een gewichtsconsulente

Wil je graag een volledige ommekeer maken dan is het ook van belang dat je op je voeding gaat letten. Dit kan natuurlijk erg lastig zijn als je niet weet waar je op moet letten of wat een betere optie is dan de andere. Bij Loods 37 is ook een gewichtsconsulente aanwezig die je van professionele hulp kan voorzien op het gebied van je eetpatroon. Deze bevindt zich gewoon bij ons in het pand, waardoor je gemakkelijk ook je cardiofitness training kunt voltooien.

3x gratis trainen? Het kan bij Loods 37!

Bij Loods 37 kun je maar liefst 3x gratis trainen met ons proefabonnement. Vul het contactformulier in op deze pagina en begin met cardio fitness in Weert bij Loods 37!

Inschrijfformulier Plaats hieronder s.v.p. een vinkje om
1. aan te geven dat je akkoord gaat met onze privacy voorwaarden.
2. onze website te laten zien dat dit een echt contact is en geen robot.
Fitness Bedrijfsfitness in Weert Nu is het mogelijk om bedrijfsfitness te doen via Loods 37. Bedrijfsfitness is extra voordelig omdat het onbelast is. Daarnaast zijn fitte medewerkers betere medewerke... Fitness Krachttraining Wil je graag (droge) spiermassa opbouwen in een fitnesscentrum in Weert? Krachttraining in Weert begint bij Loods 37, want bij ons vind je alle faciliteiten om je spierkracht en spiermassa te vergroten. Door de aanw... Groepslessen Krav Maga Krav Maga betekent letterlijk Contact Gevecht. Het is de officiële vorm van zelfverdediging die wordt gehanteerd door de Israeli Defense Force (IDF). De grondlegger van Krav Maga, Imi Lichtenfeld, heeft dit zelfverdedigi... Fitness Cardio training Cardio training is een belangrijk onderdeel bij het sporten. Je hartslag gaat omhoog en je cardiovasculaire systeem wordt aan het werk gezet. Hier komt ook de naam 'cardio' vanaf. Zelfs wanneer je puu...
Contact Loods 37 fitness
Dr. Schaepmanstraat 37
6004AD WEERT
KvK-nummer: 63723336
BTW-nummer NL855371985B01
Bankrekening: NL47RABO 0305 6317 56

info@loods-37.nl
+31 (0)495 750 357
Facebook
Instagram
Openingstijden
Maandag: 8:00 - 13:00, 15:00 - 22:00
Dinsdag: 8:00 - 13:00, 15:00 - 22:00
Woensdag: 8:00 - 13:00, 15:00 - 22:00
Donderdag: 8:00 - 13:00, 15:00 - 22:00
Vrijdag: 8:00 - 13:00, 15:00 - 21:30
Zaterdag: 8.30 - 14.00
Zondag: 8.30 - 14.00