Dutch Fitness Awards 2017 Verkozen tot beste sportschool van Weert!

Klantbeoordelingen en recensies over Loods-37

Wij willen dat iedereen goed kan werken aan zijn of haar gezondheid & lichaam met kwalitatieve apparatuur en goede begeleiding. Onze leden en hun tevredenheid staan dan ook centraal bij Loods 37. Er worden regelmatig aanpassingen gedaan aan de apparatuur en het sportaanbod aan de hand van meningen en tips van onze sporters. Daarom zijn we ontzettend blij met alle reviews!

Wil je weten hoe sporters ons beoordelen? Bekijk onze Google+ pagina en Facebookpagina waar leden hun mening hebben gegeven. Zo krijg je een goed en onafhankelijk beeld van Loods 37 fitness in Weert. Je kunt alle reviews lezen zonder in te loggen op Facebook of Google.

Sport je al bij ons? Help ons én potentiële nieuwe Loods 37 leden met een review op Facebook en/of Google+. Voor het schrijven van een beoordeling dien je ingelogd te zijn op een Google profiel (bijvoorbeeld een Gmail adres) en/of een Facebookprofiel.

Google +
Facebook
Alvast bedankt voor je review!

Klantbeoordelingen

Gemiddeld wordt Loods-37 met een 4.9 uit 5 beoordeeld, gebaseerd op 130 beoordelingen

Zeer complete sportschool

Loods 37 in Weert is een zeer complete sportschool met kwalitatief goede materialen en een top sfeer!!!

beoordeelde Loods-37 met een 5 uit 5

30-05-2018

Goede sportschool

Zeer behulpzaam personeel, goede en grote hoeveelheid apparatuur, goed aanbod van groepslessen.
Zowel de gym alsook de kleedruimtes zijn zeer schoon.
De begeleiding bij zowel groepslessen alsook individueel is echt top!

beoordeelde Loods-37 met een 5 uit 5

17-02-2018

Leuke mooie sportschool

Veel ruimte veel mogelijkheden
Overzichtelijk
Gewoon goed.

beoordeelde Loods-37 met een 5 uit 5

01-01-2018

Top sportschool!

Mooi verzorgt, voorzien van genoeg apparatuur en gezellig behulpzaam personeel! En fijne openingstijden ook in het weekend!

beoordeelde Loods-37 met een 5 uit 5

25-10-2017

Zo hoort een sportschool te zijn

Voldoende apparaten, uitstekende klimaatbeheersing (zodat je ook tijdens een hittegolf prima kunt gaan trainen), tof en behulpzaam personeel, lang open en ook nog eens voordelig.

beoordeelde Loods-37 met een 5 uit 5

29-08-2017

Een gym om u tegen te zeggen

Zocht een pump tijdens de vakantie, kheb deze dubbel en dik gevonden. Wij komen zeker terug!!

beoordeelde Loods-37 met een 5 uit 5

27-07-2017

Super begeleiding

Super begeleiding, klantvriendelijk luisteren naar de behoeften van de klanten. Schoon en goedkoop echt n aanrader!!

beoordeelde Loods-37 met een 5 uit 5

20-01-2017

Leuke, fijne sportschool

Gister lekker kunnen sporten

beoordeelde Loods-37 met een 5 uit 5

02-01-2017

Super tevreden!

Fijne sfeer, goede ondersteuning en uitgebreid aanbod!

beoordeelde Loods-37 met een 5 uit 5

23-12-2016

Spinning lessen geweldig

Ook het paalfitness super leuk!

beoordeelde Loods-37 met een 5 uit 5

03-11-2016

Top sportschool

Alles wat je nodig hebt onder 1 dak. Leuke mensen, van instructeurs tot mede sporters!

beoordeelde Loods-37 met een 5 uit 5

21-10-2016

Super leuke, leerzame en actieve lessen

Super leuke, leerzame en actieve lessen van Rachelle Niessen

beoordeelde Loods-37 met een 5 uit 5

21-10-2016

Profesioneel, vakbekwaam en toffe lui

Jammer dat je niet hoger als 5 sterren kan beoordelen.. had dat graag gewild.. Profesioneel, vakbekwaam en toffe lui.. als je jezelf wil leren kennen en wat er uit jou gehaald kan worden? Dan is dit de plek !!

beoordeelde Loods-37 met een 5 uit 5

19-10-2016

Betere gym is er niet.

Top sfeer en iedereen is zeer behulpzaam. Ook de les paalsport is super leuk!

beoordeelde Loods-37 met een 5 uit 5

18-10-2016

Super sportschool!

Personeel is top en erg behulpzaam. Veel variatie met groepslessen! Aan iedereen is gedacht.

beoordeelde Loods-37 met een 5 uit 5

18-10-2016

De beste gym in de omgeving.

Lekkere muziek, goede sfeer en vakkundig personeel!

beoordeelde Loods-37 met een 5 uit 5

17-10-2016

Top sportschool

Met heel veel mogelijkheden en waar iedereen terecht kan met getalenteerde instructeurs en instructrices....

beoordeelde Loods-37 met een 5 uit 5

17-10-2016

Heel zeker de beste gym in de omgeving!

Top sfeer, apparatuur en betrokkenheid vanuit het personeel!

beoordeelde Loods-37 met een 5 uit 5

17-10-2016

Zonder veel woorden

Helemaal TOP!

beoordeelde Loods-37 met een 5 uit 5

22-09-2016

Amazing gym

The best in weert for bodybuilding. Clean, and hosting is amazing too.

beoordeelde Loods-37 met een 5 uit 5

05-09-2016

Aanrader!

Veel en goede fitness apparatuur, fijne groepslessen en ze luisteren echt naar de sporters wat betreft aanpassingen en dergelijke. Aanrader!

beoordeelde Loods-37 met een 5 uit 5

05-09-2016

Goede klimaat beheersing

Veel prof. Apparatuur, schone kleedkamers, goede parkeer mogelijkheden.

beoordeelde Loods-37 met een 5 uit 5

05-08-2016

Super sportschool

Fijne sportinstructeurs en fitness apparaten zijn dik in orde!

beoordeelde Loods-37 met een 5 uit 5

15-07-2016

My place to be!

Heerlijke hardcore gym met goede (techno)muziek, heerlijke werkmentaliteit, goede builders en een geweldige en enthousiaste eigenaar!

beoordeelde Loods-37 met een 5 uit 5

20-04-2016

Super sportschool!

Met een hele grote diversiteit aan apparaten en gewichten!

beoordeelde Loods-37 met een 5 uit 5

23-01-2016

Beste en meest complete gym in weert en omgeving

Beste en meest complete gym in weert en omgeving

beoordeelde Loods-37 met een 5 uit 5

22-10-2015

Wellicht valt je op dat niet alle +150 beoordelingen staan opgesomd. Het totaal van alle beoordelingen staat dus of op onze Google+ pagina of op onze facebook pagina.

Google +
Facebook
ContactLoods 37 fitness
Dr. Schaepmanstraat 37
6004AD WEERT

info@loods-37.nl
+31 (0)495 750 357
Facebook
Instagram
Openingstijden
Maandag:8.00u - 22.30u
Dinsdag:8.00u - 22.30u
Woensdag:8.00u - 22.30u
Donderdag:8.00u - 22.30u
Vrijdag:8.00u - 21.30u
Zaterdag:8.30u - 15.00u
Zondag:8.30u - 15.00u