Pilates in Weert

Pilates is een erg populaire trainingsmethode die effect heeft op de lenigheid van je lichaam en vooral op de kracht en stabiliteit van je core. Dit is een verzameling van spieren rond je buik en rug die belangrijk zijn voor je stabiliteit en er voor zorgen dat je taille strak blijft. Pilates heeft daarnaast een positief effect op je houding en wordt enkel beoefent met lichaamsweerstand. Het is een zeer rustige training die plaatsvindt op een matje wat ook gebruikt wordt tijdens yoga. Normaal wordt er geen muziek gedraaid tijdens een les, omdat het heel belangrijk is dat alle deelnemers zich optimaal kunnen concentreren. Na afloop van een les Pilates heeft je lichaam een ontspannen training gehad, die helaas niet heel intensief is geweest. Gelukkig is hier een oplossing voor, namelijk een training die het goede van Pilates met andere groepslessen combineert.

De groepsles BodyBalance is momenteel niet meer beschikbaar. Je kunt wel nog kiezen voor Yoga

Fitheid, lenigheid, ontspanning & kracht: BodyBalance!

Alhoewel Pilates een prettige training is, zijn er alternatieven te vinden die het goede hiervan combineren met andere trainingen. BodyBalance is een training in Weert die Pilates, Tai Chi en Yoga combineert tot één perfecte training. Tijdens een les wordt je lenigheid aangesproken én bouw je ook nog eens kracht op. In tegenstelling tot bij Pilates wordt er bij een les BodyBalance wel muziek gedraaid en ligt de intensiteit op verschillende momenten wat hoger, maar is de ontspannende component nog zeker aanwezig. BodyBalance is een goed alternatief voor Pilates in Weert voor iemand die graag aan zijn of haar algemene fitheid, lenigheid en kracht wil werken tijdens een training die zowel ontspannend als ook intensief is.

BodyBalance in Weert bij Loods 37

Deze training wordt als groepsles gegeven bij Loods 37. Pilates in Weert is dus mogelijk in een ideale combinatie met Tai Chi en Yoga tijdens een BodyBalance groepsles. Twijfel niet en neem contact op met Loods 37 voor een les BodyBalance en laat je verrassen door deze training!

Contact Loods 37 fitness
Dr. Schaepmanstraat 37
6004AD WEERT

info@loods-37.nl
+31 (0)495 750 357
Facebook
Instagram
Openingstijden
Maandag: 8.00u - 22.30u
Dinsdag: 8.00u - 22.30u
Woensdag: 8.00u - 22.30u
Donderdag: 8.00u - 22.30u
Vrijdag: 8.00u - 21.30u
Zaterdag: 8.30u - 15.00u
Zondag: 8.30u - 15.00u