Tai Chi in Weert volgen?

Tai Chi is een eeuwenoude Chinese vechtkunst gericht op het ontwikkelen van de algehele gezondheid van de beoefenaar. Tijdens een training worden vloeiende bewegingen gemaakt waardoor je helemaal in balans komt en geclaimd wordt dat ziekteverschijnselen zelfs kunnen verdwijnen. Er wordt geen gebruik gemaakt van iemands spierkracht, maar van de energie die iemand kan uitoefenen om uiteindelijk zichzelf te kunnen verdedigen. Het verdedigen tegen een persoon is echter enkel voor de gevorderden maar iedereen die Tai Chi beoefend zal dit merken in zijn of haar gezondheid. Je kunt er voor kiezen om een les Tai Chi in Weert te nemen, maar je kunt er ook voor kiezen om dit te combineren met andere trainingen tot één volledige training die een verhoogd resultaat zal hebben.

De groepsles BodyBalance is momenteel niet meer beschikbaar. Yoga behoort wel nog tot de mogelijkheden. 

Tai Chi combineren met Pilates en Yoga

BodyBalance combineert Tai Chi met Pilates en Yoga tot één training die zowel intensief als ontspannend is en je lichaam op verschillende manieren aanspreekt. Door deze combinatie wordt een les gecreëerd die zowel ontspannend werkt alsook een intensief karakter heeft. BodyBalance is een training van het bekende Les Mills en wordt in Weert gegeven bij Loods 37. Tijdens deze groepsles worden verschillende spiergroepen aangesproken en wordt zelfs de conditie verhoogd. Met name de buikspieren en rugspieren worden in bijna elke beweging aangesproken wat bevorderend is voor je houding.

BodyBalance in Weert

Bij Loods 37 kun je de groepsles BodyBalance volgen en dus al de positieve effecten voelen van Yoga, Pilates én Tai Chi in Weert! De lessen hebben een leuk karakter en er wordt muziek gedraaid die motiverend werkt, maar niet te opdringerig of te hard is. Al met al is BodyBalance de perfecte training voor iedereen die het goede van meerdere trainingen wil combineren in één training en wel wil profiteren van de gunstige effecten van de verschillende trainingen. Kom eens langs bij Loods 37 voor een les BodyBalance in Weert! Je kunt hier een gratis proefles aanvragen >>

Contact Loods 37 fitness
Dr. Schaepmanstraat 37
6004AD WEERT

info@loods-37.nl
+31 (0)495 750 357
Facebook
Instagram
Openingstijden
Maandag: 8.00u - 22.30u
Dinsdag: 8.00u - 22.30u
Woensdag: 8.00u - 22.30u
Donderdag: 8.00u - 22.30u
Vrijdag: 8.00u - 21.30u
Zaterdag: 8.30u - 15.00u
Zondag: 8.30u - 15.00u