Effectief benen trainen

Je benen zijn een belangrijk deel van je lichaam en bestaan uit grote spiergroepen. In eerste instantie kunnen we de bovenbenen indelen in de voorkant (quadriceps) en de achterkant (hamstring). Hier zit onderling ook weer onderscheid in, maar daar gaan we nu niet diep op in. Je bovenbeenspieren trainen vergt dus een gevarieerde aanpak om ervoor te zorgen dat je geen spiergroepen vergeet. Om een zo divers mogelijke training voor je benen te doen is het dus noodzakelijk om naar een sportschool te gaan. Bij Loods 37 in Weert vind je veruit het grootste aanbod aan apparatuur voor je bovenbeenspieren in de omgeving. Veel sportscholen in Weert hebben wel een aantal apparaten om benen te trainen maar niet zo divers als bij Loods 37.

Bovenbeen oefeningen

Bij Loods 37 in Weert kun je veel verschillende krachtoefeningen doen die ervoor zorgen dat je zo correct en divers mogelijk je beenspieren kunt trainen. Alle apparaten zijn van bekende merken zoals Panatta, Life Fitness of Sterling. Hierdoor ben je er van verzekerd dat de apparaten die je gebruikt uitvoerig getest zijn en er voor zorgen dat de beweging die je maakt zo natuurlijk mogelijk is. Er zijn in de sportschool al twee squatrekken en twee smith machines aanwezig zodat er altijd wel ruimte is om te squatten (bekijk ook het powerlifting gedeelte, met zeer veel mogelijkheden). Ook zijn er drie zittende leg extensions en drie verschillende leg press machines. Daarnaast zijn er nog vijf verschillende apparaten om je hamstrings op te trainen. Je kunt dus ruim voldoende bovenbeen oefeningen doen bij Loods 37!

Hulp nodig?

Om zo goed mogelijk je beenspieren te trainen is het natuurlijk belangrijk dat je de oefeningen correct uitvoert. Bijvoorbeeld tijdens het squatten is het erg belangrijk dat je de beweging zo goed mogelijk uitvoert om blessures te voorkomen en te garanderen dat je zo goed mogelijk aan het trainen bent. Bij Loods 37 in Weert kun je ook gerichte begeleiding krijgen, bijvoorbeeld persoonlijke begeleiding tijdens het bovenbeenspieren trainen. Vraag eens naar de mogelijkheden bij de sportschool en ontvang gerichte hulp zodat jouw training niet alleen leuk, maar ook effectief zal zijn!

Inschrijfformulier
Fitness Bedrijfsfitness in Weert Nu is het mogelijk om bedrijfsfitness te doen via Loods 37. Bedrijfsfitness is extra voordelig omdat het onbelast is. Daarnaast zijn fitte medewerkers betere medewerke... Groepslessen Yoga De geschiedenis van yoga gaat ver terug, al heeft men nog geen concrete bewijzen gevonden waaruit precies blijkt hoe oud yoga in werkelijkheid is. Officieel wordt een mannelijke beoefenaar van yoga een yogi g... Fitness Cardio training Cardio training is een belangrijk onderdeel bij het sporten. Je hartslag gaat omhoog en je cardiovasculaire systeem wordt aan het werk gezet. Hier komt ook de naam 'cardio' vanaf. Zelfs wanneer je puu... Gezondheid (Sport)Fysio in Weert Als sporter is er weinig zo vervelend als een (langdurige) blessure. Dit kan je prestaties beïnvloeden en tevens het plezier uit het sporten halen. Gelukkig kun je met fysioth...
Contact Loods 37 fitness
Dr. Schaepmanstraat 37
6004AD WEERT
KvK-nummer: 63723336
BTW-nummer NL855371985B01
Bankrekening: NL47RABO 0305 6317 56

info@loods-37.nl
+31 (0)495 750 357
Facebook
Instagram
Openingstijden
Maandag: 8.00u - 22.30u
Dinsdag: 8.00u - 22.30u
Woensdag: 8.00u - 22.30u
Donderdag: 8.00u - 22.30u
Vrijdag: 8.00u - 21.30u
Zaterdag: 8.30u - 15.00u
Zondag: 8.30u - 15.00u