Powerliften bij Loods 37

Als je op zoek bent om powerlifting in Weert te beoefenen, dan ben je bij Loods 37 aan het juiste en enige adres. In de sportschool is een apart gedeelte ingericht speciaal om powerlifting te beoefenen. Hier vind je squatrekken, deadlift platformen en zelfs een competitierek dat op officiële wedstrijden gebruikt mag worden. Daarnaast is er een grote hoeveelheid aan extra schijven en zijn er speciale stangen om mee te trainen. Kortom, alles wat je nodig hebt om je powerlift trainingen naar een nieuw niveau te tillen.

Word lid van de vereniging

Powerliften mag dan wel een individuele sport zijn, maar samenwerken staat zeer hoog in het vaandel in ons fitnesscentrum in Weert. Het maakt niet uit of je wel of geen ervaring hebt en of je wedstrijden wilt doen of niet, iedereen is welkom, man of vrouw. De sport wordt bij ons op verschillende niveaus uitgevoerd en alle leden helpen en motiveren elkaar om hogerop te komen. Er zijn veel avonden waarop verschillende leden samen aan het trainen zijn. Dit is niet alleen goed voor de sfeer, maar zorgt er ook voor dat er onderling tips, adviezen en hulp wordt aangeboden. Zo word je niet alleen als powerlifter sterker, maar worden we gezamenlijk als vereniging ook sterker.

Meedoen aan powerlift wedstrijden

Loods 37 is als officiële vereniging aangesloten bij de KNKF – Sectie Powerliften, welke een samenwerking heeft met het NOC*NSF en de Dopingautoriteit. Daarnaast is de KNKF ook aangesloten bij de European en International Powerlifting Federation (EPF en IPF). Er zijn veel verschillende leden van onze verening die meedoen aan deze powerlifting wedstrijden. Als onze leden interesse hebben om wedstrijden te doen, stimuleren we dit maar al te graag. Het is dan ook een geweldig gevoel om je progressie te meten op een officiële of beginnerswedstrijd.

Dus als je graag wilt powerliften in Weert of omgeving, dan is Loods 37 dé plek om deze sport te beoefenen. Wil je graag eerst proberen voordat je lid wordt? Vraag dan de 1 dag sportpas aan en sport 1 dag helemaal gratis! Met andere vragen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.