Trainen met gewichten voor spiermassa 

Is de reden dat jij naar de sportschool gaat het opbouwen van je spiermassa? Bij Loods 37 vind jij alle apparatuur die jij nodig hebt om je spiermassa en spierkracht te vergroten. Om je spieren te trainen en spiermassa op te bouwen is variatie in je oefeningen ook heel belangrijk. Zo is het mogelijk te trainen met gewichten uit ons ruime assortiment kracht apparatuur. Advies nodig van een deskundige als het aankomt op spieren trainen? Dan staan de instructeurs van Loods 37 voor je klaar!

Hoe vaak trainen per week?

Een vraag die vaak wordt gesteld is: hoe vaak moet je trainen per week? Het antwoord is natuurlijk geheel afhankelijk met welk doel jij naar de sportschool gaat. Is jouw doel afvallen door middel van trainen in de sportschool? Dan zul je een goede balans moeten vinden tussen trainen en de juiste voeding. 

Is jouw doel je spieren trainen om hiermee spiermassa te kweken? Dan is het aangeraden elke spiergroep twee keer per week te trainen. Hierdoor krijgen je spieren voldoende krachttraining en krijgen ze ook de mogelijkheid om tot rust te komen en te herstellen. 

Spieren trainen en nog veel meer

Loods 37 is uitgerust met de beste apparatuur om je spieren te trainen. Dankzij voldoende variatie en het ruime oppervlak is er altijd wel een apparaat beschikbaar waarmee jij aan de gang kunt gaan. Wil jij graag afvallen door middel van cardio of in shape blijven door deel te nemen aan een uitdagende en leuke groepsles? Ook dat is mogelijk bij Loods 37! 

Benieuwd naar onze sportschool en wil je graag alle apparatuur uitproberen voordat je een abonnement aanschaft? Kies dan voor onze gratis 1 dag sportabonnement en kom een dag lang gratis trainen in onze sportschool!