Snelle, simpele en effectieve technieken

Krav Maga staat bekend om zijn snelle, simpele en effectieve bewegingen. Imi vond het namelijk belangrijk dat iedereen (man/vrouw, jong/oud) zich kon verdedigen als dat noodzakelijk zou zijn. Met die gedachte in het achterhoofd is het systeem dan ook doorontwikkeld: geen beperkende regels, geen overbodige en sierlijke bewegingen, gewoon een no-nonsense systeem waarbij effectiviteit voorop staat. De technieken van Krav Maga borduren dan ook volledig voort op natuurlijke reflexen en reacties.

kravmaga links

Wat leer je bij Krav Maga Weert?

Krav Maga in Weert volgen? Dat kan bij Loods 37 fitness, onder leiding van Maikel Niessen. Hij is een volleerd Krav Maga instructeur en aangesloten bij de International Krav Maga Federation. Tijdens de groepslessen leert hij je de juiste technieken aan voor zowel verbale als fysieke de-escalatie. De intensiteit hiervan zal langzaam oplopen, zodat je in nagenoeg alle situaties de juiste Krav Maga technieken kunt toepassen.

Krav Maga kids

Bij Loods 37 fitness in Weert kunnen ook kinderen kennis maken met de zelfverdedigingstechnieken die Krav Maga te bieden heeft. Maikel Niessen heeft de opleiding tot kids instructeur succesvol afgerond en traint op verschillende dagen in de week een speciale kids groep met jonge liefhebbers van Krav Maga.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom gerust langs bij Loods 37 voor een proefles Krav Maga in Weert. In het onderstaande overzicht vind je de lestijden. Heb je interesse in een Krav Maga les op een andere dag of andere tijd? Laat het ons weten!