Vind je dansen leuk? Probeer ook eens pole fitness (sportief paaldansen) in Weert

Hoe is Zumba ooit begonnen? 

Alberto Perez is een Colombiaanse danser en choreograaf die in de 90's besloot om aerobics- en fitness technieken te combineren met dans en muziek. Het resultaat? Zumba! Het woord betekent eigenlijk letterlijk "move fast and have fun"! Dat is dan ook precies wat je doet tijdens Zumba: Lekker bewegen, plezier maken en dansen in Weert bij Loods 37!

Kom je het ook eens proberen? 

Zumba bij Loods 37 in Weert is een gezellige cardio workout waarin dans centraal staat. De pasjes zijn niet zo lastig, maar in het begin is het wel een beetje wennen omdat alles nieuw is. Maar zodra je de basis stappen onder de knie hebt, zul je zien dat het pas écht heel erg leuk wordt. De les wordt gegeven door Yolanda van Beem. Zij is al jarenlang personal trainer en is tevens volleerd zumba instructrice. Yolanda kan jou helpen om je pasjes te verbeteren en je als een ware Zumba queen te ontwikkelen! Uiteraard doet de instructrice alle pasjes mee, zodat je eigenlijk alleen maar hoeft te kopiëren. Je kunt dus op elk moment instromen! 

Zumba duurt ongeveer een uurtje, inclusief de warming up en cooling down. Uiteraard kun je gratis komen proberen, om te kijken of het iets voor je is. Ben jij up for it? Doe dan mee! De groepsles zit overigens inbegrepen bij alle abonnementen met groepslessen. Je kunt echter ook gebruik maken van een 10-rittenkaart. De keuze is aan jou.