Cardio fitness in Weert bij Loods 37

Bij Loods 37 in Weert zijn er enorm veel mogelijkheden om aan cardio fitness te doen. In de sportschool zijn allerlei apparaten te vinden, zoals loopbanden, crosstrainers, roeitrainers, hometrainers en spinningfietsen. Als je dus op zoek bent naar een plek geschikt voor cardiofitness in Weert, dan zit je bij Loods 37 aan het juiste adres. De sportschool heeft moderne apparatuur en deze wordt goed onderhouden, zodat je altijd voldoende variatie in je training kunt houden. Sport je toch liever samen met een groep? Uiteraard is ook dat mogelijk middels een van de vele groepslessen. Hier zul je merken dat je niet alleen gemotiveerd wordt door een van onze enthousiaste instructeurs, maar ook door de rest van de deelnemers van de groepsles.

 

Persoonlijke begeleiding is ook mogelijk

Heb je interesse in een goede cardio fitness training, maar weet je niet hoe je te werk moet gaan? Bij Loods 37 kun je persoonlijke begeleiding krijgen van een personal trainer. Je kunt zelf je eigen doelen en grenzen aangeven, waardoor er een volledig persoonlijke training ontstaat. Cardiofitness in Weert hoeft dus niet lastig te zijn, aangezien je bij Loods 37 altijd terecht kunt voor een goede training, zowel alleen als in groepsverband of met persoonlijke begeleiding.

Cardiofitness in Weert combineren met een gewichtsconsulente

Wil je graag een volledige ommekeer maken dan is het ook van belang dat je op je voeding gaat letten. Dit kan natuurlijk erg lastig zijn als je niet weet waar je op moet letten of wat een betere optie is dan de andere. Bij Loods 37 is ook een gewichtsconsulente aanwezig die je van professionele hulp kan voorzien op het gebied van je eetpatroon. Deze bevindt zich gewoon bij ons in het pand, waardoor je gemakkelijk ook je cardiofitness training kunt voltooien.

Trainen? Het kan bij Loods 37!

Vul het contactformulier in op deze pagina en begin met cardio fitness in Weert bij Loods 37!