De instructeur, de muziek en de afwisseling in het programma zorgen iedere week voor een optimale workout van één uur. Voor iedere spiergroep nemen we een apart muzieknummer en doe je verschillende fitnessoefeningen. Op deze wijze ontstaat er een training waarbij je hele lichaam aan bod komt: benen, billen, borst, rug, armen (biceps, triceps), schouders en buik. Ook afvallen met ClubJoy Power is dus absoluut mogelijk! Elke drie maanden is er een nieuw programma: met nieuwe trainingsdoelen, nieuwe choreografieën en muziek. Train dus je kracht én uithoudingsvermogen met een les Power in Weert.

Power in Weert

ClubJoy Power wordt tegenwoordig op vele locaties over de hele wereld gegeven. Om aan de groeiende vraag te voldoen kun je nu ook in Weert deze ClubJoy Power groepslessen volgen! Dit kan namelijk bij onze sportschool Loods 37. Een groot voordeel van deze groepsles is dat je de oefeningen zo zwaar kunt maken als je zelf wilt (net zoals bij Spinning), doordat je zelf het gewicht van de halter kunt bepalen waarmee je traint. Zo kun je jezelf elke les blijven uitdagen en toewerken naar de doelen die je gesteld hebt! Daarnaast zijn groepslessen een goede motivatie om naar de sportschool te komen omdat het een sociale vorm van sporten is, je bent namelijk nooit alleen tijdens een groepsles Power in Weert!

Meld je nu aan voor een proefles!

Ga jij voor een full-body workout waar je tot het uiterste gedreven wordt door onze enthousiaste instructrice? Schrijf je dan nu in voor een proefles om te kijken of deze groepsles iets voor jou is. Op het sportrooster hieronder zie je ook de precieze dagen en tijden waarop wij jou graag verwelkomen voor een actieve les Power in Weert!

power clubjoy