Hoe werkt het?

Een bedrijf of werknemer legt contact met ons en wij zorgen voor de overeenkomst tussen werkgever en onze sportschool. Loods-37 werkt dus niet via tussenpersonen zoals BenVitaal en Bedrijfsfitness Nederland maar enkel rechtstreeks met de werkgever. Dit bespaart kosten voor beide partijen. Door ons eenvoudige administratieproces is het ontzettend gemakkelijk, efficiënt en extra voordelig door een interessante korting! Daarnaast kan de werkgever rekenen op belastingvoordeel wanneer gebruik wordt gemaakt van bedrijfsfitness in Weert bij Loods 37.

Interesse? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel rechtstreeks via 0651744200 (Rachelle Niessen).

Voor werkgevers: het belang van bedrijfsfitness

Mogelijk zitten veel van je medewerkers de hele dag achter hun bureau of zijn ze veel onderweg in hun auto (of vrachtwagen). Dat terwijl uren achtereen stil zitten een groot gevaar is voor de gezondheid. Hoe krijg je je medewerkers in beweging? Door bedrijfsfitness aan te bieden verlaag je de drempel.

Bewegen en fitnessen is goed voor de gezondheid, maakt mensen sterker en zorgt er ten slotte voor dat de medewerkers in je bedrijf beter functioneren en presteren.

Werkende mensen die op structurele basis bewegen en fitnessen:

  • verminderen bestaand overgewicht of verkleinen de kans op toekomstig overgewicht;
  • hebben minder arbeidsgerelateerde aandoeningen, zowel fysiek als mentaal (stress);
  • hebben minder kans op gezondheidsschade bij veel zittend werk;
  • verzuimen minder vaak;
  • zijn meer arbeidsproductief;
  • zijn langer inzetbaar.

* Bron: "Investeren in bewegen op de werkvloer loont" door NISB en Diabetesfonds

Bedrijfsfitness voordelen voor medewerkers

Als medewerker kun je natuurlijk op eigen houtje aan de slag gaan bij een fitnesscentrum en daar zelfstandig een fitnessabonnement of groepslessen abonnement afsluiten, maar met bedrijfsfitness kun je met korting of zelfs gratis sporten! Dat maakt het natuurlijk een stuk interessanter.

Ken je dus collega's die graag met je mee willen sporten bij Loods 37, laat het ons weten. Wij kunnen met je werkgever in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

bedrijfs fitness weert