Wil jij doelgericht werken aan een topconditie? Of wil je graag afvallen en effectief calorieën verbranden? Spinning is dan dé groepsles die je in Weert kunt volgen. Op een stationaire fiets, een soort speciale hometrainer met een vliegwiel, ga je volledig los op opzwepende muziek. Het is keihard werken, maar mét resultaat. Tijdens een gemiddelde spinning les verbrand je namelijk tussen de 600 en 800 calorieën. Het is dus flink zweten, maar je gaat met een super voldaan gevoel naar huis!

Spinning in Weert

Nu is het mogelijk om bij Loods 37 fitness in Weert spinning te volgen. Het fijne aan spinning is dat je het zo zwaar kunt maken als je zelf wilt: het is de bedoeling dat je zelf je weerstand omhoog en omlaag schroeft wanneer de instructeur dit zegt, maar hoeveel omhoog en omlaag is helemaal aan jou. Dat maakt spinning in Weert geschikt voor iedereen. Wanneer je het niet bij houdt, dan kun je er altijd voor kiezen om een lagere weerstand te nemen. Zolang je maar blijft fietsen! Doordat je spinning in groepsverband doet, zorgt een gezonde mate van groepsdruk ervoor dat je tot het uiterste gaat. Kortom: Spinning is dé perfecte manier om effectief calorieën te verbranden en je conditie te verbeteren!

Het lessenaanbod bij Loods 37

Wil jij een topconditie opbouwen? Wil je een uur helemaal knallen en calorieën verbranden? Deins je niet terug voor een flinke cardio workout? Dan is spinning in Weert de groepsles voor jou! Bekijk onderstaand het spinning rooster en geef je vandaag nog op!

Het is heel erg belangrijk om een handdoek en voldoende water mee te nemen naar deze les, want je gaat behoorlijk zweten. Je kunt natuurlijk ook een fles (sport)water kopen aan de bar.