Blijf je lichaam prikkelen

Bij het opbouwen van spiermassa is het van groot belang om je lichaam te blijven uitdagen en prikkelen. Dat betekent dat je het niet gaat redden door alleen maar het gewicht te verhogen. Het is namelijk belangrijk dat je niet elke week hetzelfde riedeltje traint, maar voor voldoende variatie zorgt. Kies één vaste oefening waarmee je wekelijks je progressie checkt, maar zorg verder voor afwisseling. Zodoende kun je optimaal krachttraining doen, met het beste resultaat.

Krachttraining bij Loods 37 in Weert

Door de aanwezigheid van moderne krachtapparatuur in ons fitnesscentrum in Weert, vind je hier alles wat je nodig hebt om je krachttraining naar een hoger level te tillen. Wist je bijvoorbeeld dat we het grootste aanbod apparaten hebben voor benen trainen? Indien gewenst kunnen onze sportinstructeurs advies geven, maar je kunt ook prima zelfstandig aan de slag. Ongeacht of je droge spiermassa wilt opbouwen of gewoon je spierkracht ietwat wilt vergroten: iedereen (vanaf 15 jaar) die met krachttraining in Weert aan de slag wilt, kan bij Loods 37 terecht. Wil je krachttraining in wedstrijdverband proberen? Misschien is powerlifting dan wel iets voor jou.

Bodybuilding in Weert?

Ben je op zoek naar een sportschool waar je voldoende gewichten beschikbaar hebt voor een goede bodybuilding training? Loods 37 heeft een grote variëteit aan gewichten, zodat je met élke oefeningen kunt doorgroeien naar een hoger niveau. Bij veel sportscholen in Weert is het aantal gewichten en de hoogte van het gewicht vaak een probleem, maar daar zul je bij ons niet tegenaan lopen.

Kom langs in ons fitnesscentrum in Weert voor meer informatie, of vraag een gratis proefabonnement aan. Dan kun je onze krachtapparatuur zelf aanschouwen én uitproberen.