Liever iets actievers? Bekijk ook de andere groepslessen van de Loods 37 sportschool Weert, zoals ClubJoy Power en Spinning!

Wat leer je bij yoga Weert?

Yoga is echt niet zo zweverig als veel mensen denken. Tijdens onze groepslessen yoga in Weert merk je hoe inspannend zo'n les eigenlijk is. Ondanks dat de oefeningen van lage intensiteit zijn, verbruik je toch aardig wat energie tijdens het uitvoeren van deze oefeningen. Het doel van deze groepslessen is echter niet vetverbranding, maar om je lichaam en geest in balans te brengen door middel van allerlei houdingen en ademhalingstechnieken. Op deze manier draagt een groepsles yoga in Weert bij aan het verbeteren van jouw lenigheid, balans en concentratievermogen. De groepslessen worden gegeven door een gecertificeerde instructrice, waardoor jij altijd de juiste hulp krijgt bij het aannemen van de juiste houding.

Waarom yoga bij een sportschool? 

Natuurlijk kun je yoga ook thuis beoefenen. Toch kiezen steeds meer sporters ervoor om het onder professionele begeleiding bij een sportschool te doen. Reden is dus dat je een instructrice in de buurt hebt die jou kan helpen met het aannemen van de juiste houdingen. Ze geeft tips en kan je ook adviseren wanneer je bijvoorbeeld specifieke klachten hebt. Sommige yoga oefeningen helpen namelijk goed bij bijvoorbeeld rugklachten, terwijl andere poses juist goed zijn voor de balans en de algehele flexibiliteit van je lichaam. Daarnaast is yoga in groepsverband ook een goede stok achter de deur: zo ben je extra gemotiveerd om te blijven bewegen!

Power yoga groepsles

Zoek jij een goede workout, die je tevens helpt met flexibiliteit én kracht? Dan is de Power yoga groepsles op zondag iets voor jou! Dit is een perfecte aanvulling voor je paalsport skills en voor het opbouwen en beheersen van flexibiliteit.

yoga

Meld je aan voor een proefles!

Ondanks dat afslanken niet het ultieme doel van een yoga les is, is dit natuurlijk wel mooi meegenomen! Of je nu dus op zoek bent naar een manier om calorieën te verbranden, meer energie te krijgen of sterke en soepele spieren te ontwikkelen, yoga is eigenlijk voor iedereen geschikt! Ben jij na het lezen van dit geïnteresseerd in een groepsles yoga in Weert? Je bent meer dan welkom om bij Loods 37 fitness Weert een proefles te volgen om te ontdekken of yoga iets voor jou is. Wil je weten wanneer je yoga lessen in Weert kunt volgen? Bekijk dan ons actuele rooster hieronder en geef gelijk jouw voorkeurstijd door!