Denk je dat je gewicht niet helemaal optimaal is of zit je niet helemaal lekker in je vel? Een gezond gewicht is de basis van een lang en gelukkig leven, en dat willen we natuurlijk allemaal. Toch kan het nog lastig zijn om dat extra gewicht kwijt te raken, zeker als je niet zo goed weet waar je op moet letten. Bij Loods 37 kun je afvallen in Weert, mét persoonlijke begeleiding zodat je er alles aan kunt doen om je gewenste gewicht op een verantwoorde manier te behalen. Ongeacht of 10 kilo afvallen of slechts 5 kilo afvallen je doel is: wij helpen je er graag bij.

Door de aanwezigheid van een voedings-, gezondheids- en gewichtsconsulente kun je op een verantwoorde en gezonde manier werken aan je gewicht. Afslanken in Weert begint dus door zelf die eerste stap te nemen en contact op te nemen met Loods 37. Natuurlijk ben jij uiteindelijk degene die het werk moet doen, maar met de juiste begeleiding proberen we je het zo eenvoudig mogelijk te maken.

Meer informatie & tarieven

Verantwoord afvallen in Weert

Bij Loods 37 geloven we niet in crash diëten, maar houden we van afslanken op een gezonde manier. Wij gaan voor langdurig resultaat, en dat is alleen te behalen wanneer er een mentale knop wordt omgezet. Waarschijnlijk val je met een crashdieet snel af, maar je hebt er niets aan wanneer de verloren kilo's daarna twee keer zo snel weer terugkomen. Wil je verantwoord afvallen in Weert? Dan kun je bij ons terecht voor tips over afvallen en méér. De begeleiding bestaat uit sportadvies en voedingsadvies, wat in combinatie met de nodige motivatie gaat zorgen voor een optimaal resultaat.

Je kunt via Loods 37 een consult inplannen met Kim Wulms, een gecertificeerde voedingscoach bij LeefPuur. Ze zit in-house bij Loods 37 en je kunt het dus prima combineren met sporten! Na een gesprek zul je je verbazen over de mogelijkheden die je hebt om een gezond gewicht te behalen zonder dat je hier heel drastische wijzigingen aan je eetpatroon hoeft te maken. Op een gezonde manier afslanken in Weert begint dus met een bezoek aan de gewichtsconsulente bij Loods 37.

Over Loods 37

Loods 37 fitness in Weert is een sportschool die zich niet alleen op fitness richt, maar ook op gezondheid in het algemeen. Het dienstenaanbod is zeer uitgebreid, met onder andere groepslessen, Krav Maga, moderne kracht- en cardioapparatuur, massages en gezondheidsbegeleiding door de aanwezigheid van een voedingsconsulent en gezondheidscoach. Hierdoor wordt afvallen in Weert gemakkelijker gemaakt: alles onder één dak.

Benieuwd naar de mogelijkheden omtrent afslanken in ons fitnesscentrum in Weert? Neem dan contact met ons op of komen even langs en vraag naar de mogelijkheden.