Waarom is gewicht verliezen zo lastig?

Je hebt je doelen gesteld op het verliezen van gewicht. Je gooit je dagelijkse eetpatroon compleet om en probeert hier en daar wanneer je tijd hebt je best te doen in de sportschool. Maar toch lukt het niet altijd om je nieuwe dieet en sportdoelen vol te houden waardoor je weer snel in je oude leefpatroon valt. Hierdoor schommelt ook je gewicht heen en weer waardoor het lijkt alsof jij niet bent weggelegd voor het verliezen van gewicht. 

De fout ligt hem in het te snel willen verliezen van gewicht. Niet alleen je mindset maar ook je lichaam heeft tijd nodig om te wennen aan je nieuwe leefpatroon. Gooi jij je eet- en trainpatroon drastisch om? Des te lastiger is het om gewicht te verliezen en op je streefgewicht te blijven. 

Afvallen op de juiste manier

Wil jij op een duurzame manier afvallen zodat je consistent gewicht kunt verliezen? Afvallen met fitness is het antwoord op jouw vraag. Naast de juiste voeding is ook beweging super belangrijk. Wil jij beginnen met afvallen met fitness? Dan staat Loods 37 voor jou klaar met een groot aanbod aan de beste kracht- en cardio apparatuur waarmee jij je doelen kunt bereiken. Ook kun je bij ons terecht voor actieve groepslessen die het sporten leuker maken of krijg je advies van onze instructeurs op het gebied van voeding en gezondheid.

Hulp nodig bij afvallen?

Heb jij wat hulp nodig bij het afvallen of kun je wel wat tips bij het afvallen gebruiken? Ook dan kun je terecht bij Loods 37! Laat door een van onze instructeurs een persoonlijke trainschema maken. Met dit trainschema ben jij in de sportschool gericht bezig met je uiteindelijke doel: gewicht verliezen. Dit werkt niet alleen vele malen efficiënter, maar je zult ook zien dat je sneller het ongewenste gewicht zult verliezen.  

Ontdek alle mogelijkheden - Loods 37

Bij Loods 37 is nog veel meer mogelijk dan sporten en afvallen met fitness. Wanneer je persoonlijke hulp nodig hebt bij afvallen is het ook mogelijk een personal trainer in te schakelen. Het voordeel van persoonlijke hulp bij afvallen is dat je wordt begeleid door een deskundige die jou precies kan vertellen hoe je je doelen op een duurzame manier kunt bereiken. 

Klaar om te trainen bij Loods 37 of wil je meer weten over de aanpak van onze personal trainer? Vul dan het contactformulier in of kom gerust eens langs bij sportschool Loods 37 in weert!