De voordelen van trainen onder begeleiding

Misschien heb je een beetje moeite met het vinden van de juiste motivatie. Of wellicht heb je te weinig kennis van sporten om effectief aan de slag te kunnen gaan. Misschien kamp je met blessures of beoefen je al een andere sport en wil je bepaalde spiergroepen hiervoor versterken? In deze gevallen is een personal training in Weert een slimme keuze. Je zult gericht begeleiding krijgen tijdens het sporten en worden bijgestuurd wanneer nodig, zodat je op een correcte manier richting jouw vastgestelde trainingsdoelen werkt.

 

Wie is de personal trainer van Loods 37?

Als je bij Loods 37 in Weert een personal trainer inschakelt krijg je begeleiding van Maikel Niessen. Maikel is in 1996 succesvol afgestudeerd aan het CIOS in Sittard en heeft hier, naast een judo-docent diploma, ook zijn fitness trainer A én B diploma's behaald. Vrijwel direct hierna is hij begonnen met het begeleiden en trainen van mensen. Niet alleen is hij dus in het bezit van de juiste diploma's, hij heeft ook vele jaren ervaring met het succesvol begeleiden van cliënten. Naast het geven van personal training verzorgt hij ook de Krav Maga lessen voor volwassenen, jongeren en zelfs voor kinderen vanaf 7 jaar.

Bij Maikel staat een persoonlijke aanpak met stipt bovenaan de lijst: hij vindt variatie erg belangrijk en zorgt dat elke training weer anders is, uiteraard wel gericht op het doel dat jullie samen hebben vastgesteld. Een specifieke manier van aanpak heeft Maikel niet, hij is er namelijk van overtuigd dat elke persoon anders is en dus ook op een andere manier behoefte heeft aan begeleiding. Als je dus op zoekt bent naar een personal trainer in Weert die luistert naar jou specifieke wensen en geen standaard training maar juist maatwerk levert, dan ben je bij Loods 37 aan het juiste adres.

Hoe kom ik in contact om een personal training in te plannen?

Dat is ontzettend eenvoudig: je vult het contactformulier in of je komt gewoon langs bij sportschool Loods 37 in Weert en maakt je wensen kenbaar. Na een intakegesprek zul je een goed plan van aanpak ontvangen en daarmee kun je vervolgens aan de slag. Wil je dus fitter worden, vet verbranden, je conditie verbeteren, je kracht vergroten of meer spiermassa kweken? Personal training in Weert is precies wat je nodig hebt.

Neem contact op