Deze sportschool in Weert is precies wat je zoekt: we werken alleen met de beste en meest moderne apparatuur en daarbij bieden we je allerlei aanvullende diensten op het gebied van gezondheid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan voedingsadvies en massages. Door dit totale pakket bieden we je alle handvatten en begeleiding voor een gezonde levensstijl. Onze sportschool in Weert is zeer compleet ingericht. Kom je voor cardio, krachttraining, personal training, powerliften, groepslessen? Je vindt het allemaal in onze sportschool in Weert.

Bekijk lesrooster

Krav Maga

De zelfverdedigingssport Krav Maga wordt steeds populairder. Dat weten wij bij sportcentrum Loods 37 in Weert ook. Daarom bieden we je de mogelijkheid om Krav Maga groepslessen te volgen onder leiding van een professionele Krav Maga trainer. Maak kennis met deze mooie zelfverdedigingssport en wordt fit op een leuke manier! Bekijk het Krav Maga rooster en geef je op. Of kom even langs in onze sportschool in Weert.

krav maga groeples

Sport & gezondheid

Gezondheid is belangrijk. Daarom bieden we je alle mogelijkheden om aan je gezondheid te werken bij Loods 37. Je vindt er niet alleen kracht & cardio met de juiste begeleiding, maar er is ook een sportfysio, gezondheidscoach en gewichtsconsulente in Weert aanwezig die jou van al het nodige advies kan voorzien. Doelen stellen én behalen staat centraal bij het Loods 37 sportcentrum in Weert. Wil je spiermassa opbouwen of gewicht kwijtraken? Wil je je levensstijl omgooien of ben je aan het trainen met een specifiek doel in gedachten? Wij helpen je graag bij Loods 37. Daarnaast is onze sportschool in Weert goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplaatsen.

Kom gezellig langs en kies voor een gratis proefabonnementje zodat je kunt proeven van alles wat Loods 37 je te bieden heeft!