Klantbeoordelingen

Wij willen dat iedereen goed kan werken aan zijn of haar gezondheid & lichaam met kwalitatieve apparatuur en goede begeleiding. Onze leden en hun tevredenheid staan dan ook centraal bij Loods 37. Er worden regelmatig aanpassingen gedaan aan de apparatuur en het sportaanbod aan de hand van meningen en tips van onze sporters. Daarom zijn we ontzettend blij met alle reviews!

Google reviews Facebook reviews

5/5

Fijne gym met erg vriendelijk personeel. Verschillende groepslessen (krav maga en paaldansen onder andere), een apparte ruimte speciaal voor powerlifters en genoeg ruimte voor krachttraining en cardio! Een aanrader voor ieder in de omgeving van weert!

Hyperke Red Bull / 20-06-2023
5/5 Jasper / 19-06-2023
5/5

Super fijne sportschool. Voor zowel Fitness als de groepslessen zit je hier goed. De begeleiding is super.  Rachelle is een topper op het gebied van paalsport. Met veel inzicht en geduld leert ze de oefeningen aan. Hierbij kijkende naar de gezonde grens tussen doorzetten en grenzen aangeven. Erg blij met de begeleiding en het is ontzettend leuk om te doen!

M.W. / 18-06-2023
5/5

Fijne sportschool, leuke variatie groepslessen. Kundig advies over sport maar ook over dingen zoals dieet of gewicht.
Vooral de paaldanslessen zijn super! Goede focus op techniek, niet zomaar wat doen, je krijgt echte begeleiding! Absolute aanrader!

Yvonne / 15-06-2023
5/5

Rachel geeft super goede paaldanslessen! Een aanrader voor iedereen, of je nu net begint of al ervaring hebt.
 

Janou Tillemans / 13-06-2023
5/5

Sindskort ben ik bij Loods 37 begonnen met paalsport. Super fijne begeleiding. Ze houden overal rekening mee. De lessen zijn voor alle niveau's en in de groepsles is er voldoende aandacht voor iedereen.

Diana Smolders / 11-06-2023
5/5

Fijn personeel! Paaldans lessen zijn superleuk! Gezellige bende en veiligheid staat altijd voorop.
 

Melissa Unal / 10-06-2023
5/5

Al sinds november 2018 gestart bij Lood37. Dat zegt al genoeg! Onwijs naar mijn zin in de paaldanslessen. Goede service, wanneer er een vakantie is denken ze met je mee door vrije trainingen te organiseren! Heel erg tevreden en ik adviseer mensen dan ook om hier te sporten.
 

Lisanne Hendriks / 06-06-2023
5/5

Fijne sportschool!
Volg daar de groepsles Paalsport, full body workout in een hele toffe groep.
Top sfeer, zeker een aanrader!

Lindsay Swennen / 04-06-2023
5/5

Elke week ben ik minimaal 2 keer te vinden bij Rachelle om mee te doen met de paalfitness les. En dat al sinds 2019!
 

Valerie Maas / 02-06-2023
5/5

Ik volg hier al een paar jaar paal fitness en ik heb er geen andere woorden voor dan GEWELDIG !
Er is altijd wel iets nieuws te leren en Rachelle weet van aanpakken   🏻
De andere dames die lesgeven zijn ook  heel behulpzaam en weten wat ze doen!
Hier rij ik speciaal een half uur voor van Dilsen-stokkem dus dat wilt wel wat zeggen πŸ˜‰

Floor Panis / 01-06-2023
5/5

Super fijne sportschool. Voor zowel Fitness als de groepslessen zit je hier goed. De begeleiding is super.  Rachelle is een topper op het gebied van paalsport. Met veel inzicht en geduld leert ze de oefeningen aan. Hierbij kijkende naar de gezonde grens tussen doorzetten en grenzen aangeven. 
Super begeleiding en het is super leuk om te doen!

Maartje / 27-05-2023
5/5

5 Sterren

Randy Wulms / 22-10-2022
5/5

5 Sterren

Johan Weekers / 18-10-2022
4/5

Sportschool met lage drempel. Variatie aan lessen. Spinning, Fit en Power ongekend goede lessen (enige kanttekening dat meer lessen in de avond geweldig zou zijn voor werkende mensen). Uitgebreide fitness, geen wensen hier.. Goede prijs. Vriendelijk personeel.

Helena Post / 16-07-2022
5/5

De fijnste sportschool waar ik ooit heb mogen sporten. Geweldig veel mogelijkheden, een jungle aan gewichten en apparatuur en fijne groepslessen. Vriendelijk personeel wat altijd voor je klaar staat, toppers.

Loesje SchroΓ«n / 18-05-2022
5/5

Een hele goede sport school met een leuke sfeer! Ook mensen van sportschool zelf zijn heel aardig ! Beste sportschool in omgeving van Weert!

tilakshan fernando / 11-02-2022
5/5

Beste sportschool waar ik tot nu toe ben geweest, groot aanbod in lessen en er zit zelfs een powerliftvereniging. Mogelijkheid tot coaching op alle vlakken en hele professionele en vakbekwame mensen in het team.
Zeker een aanrader πŸ‘Œ

jaleesa kulpe / 10-12-2021
5/5

Ontspannen sfeer, goede en ruime keuze aan apparatuur, weinig tot geen macho-gedrag in de ochtenduren en vriendelijk personeel

Jeffrey Meeng / 15-11-2021
5/5

Ontspannen sfeer, goede en ruime keuze aan apparatuur, weinig tot geen macho-gedrag in de ochtenduren en vriendelijk personeel

Jeffrey Meeng / 15-11-2021
5/5

Beste sportschool in de regioπŸ‘πŸ» Top groepslessen met veel variatie. Mijn favoriete lessen: paalsport van Rachelle. Echt een aanrader!

Pem Maes / 23-10-2021
5/5

Super Sportschool πŸ’ͺ

Nils Baeten / 02-10-2021
5/5

Uitstekende sportschool met een groot aanbod in groepslessen en fitnessapparatuur en dat alles voor een zeer aantrekkelijke prijs per maand. Ga zo door!

Luke Coolen / 18-08-2021
5/5

Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde

orest holowid / 13-08-2021
5/5

Geweest met NK junioren 2 weken geleden. Mooie gym met een bar. Ideaal als je ff iets nodig hebt om je op te peppen tijdens de training.

Luc Koekelkoren / 31-07-2021
5/5

Top barista met snelle bediening voor de snelle oppepper als je veel moet tillen

Wim Bevers / 25-07-2021
5/5

Twee keer geweest ivm wedstrijd. Hele mooie ruime gym waar je perfect kunt trainenπŸ’ͺ

Jordi Snijders / 18-07-2021
5/5

Ik ben heel tevreden. Fitness van hoge kwaliteit, schappelijke prijzen en abonnement condities, aangename sfeer, vriendelijk personeel, zeer ruime openingstijden. Wat kan ik nog meer willen ...?

samko vranovsky / 12-06-2021
5/5

Mooie sportschool met fijne mensen. Zowel voor de beginnende als de ervaren sporter!!!
Topplek voor fitness maar ook voor groepslessen.

Marcel Roelofs / 17-04-2021
5/5

TOP!!!

Younous El haddouti / 13-02-2021
5/5 Godfroidlindsay / 12-12-2020
5/5

Loods 37 is een erg leuke sport school met een gezellige sfeer. Ook de groepslessen en begeleiding zijn leuk, fijn en goed geregeld

Dana Peeters / 12-11-2020
5/5

Hele fijne begeleiding in voeding en structuur van Veerle (lifestylecoach). Helpt samen met jou je doelen te bereiken, stelt schema’s op en geeft een goede motivatie! Super fijn!

Sanne Moonen / 15-10-2020
5/5

Ik heb lessen krav maga gevolgd bij Maikel Niessen. Het beste wat ik mijzelf sinds tijden kado gedaan heb. Ik volg Prive lessen en kan dit elke vrouw aanraden. Maikel is zeer professioneel en respectvol, echt een fijne leraar. Twijfel je dus nog? Gewoon doen! Na mijn mening zou elke vrouw krav maga moeten leren.

Nadieh Cuijten / 21-09-2020
5/5

Beste gym in weert

mathijsj33 / 05-09-2020
5/5

Hele goede sportschool zeker je geldt waardπŸ˜‚

Oh ene ik weet dat je kijkt loods neem lisa smolenaers aan want zij is geweldig🀣

just wolf nl / 12-08-2020
5/5

Super leuke en leerzame paalsport lessen!

Monique Beerens / 08-08-2020
5/5 Roy Hendrikx / 06-06-2020
5/5 Kimbo Hond / 10-05-2020
5/5

Fitness hier inmiddels alweer 'n dik jaar naar volle tevredenheid!

J. Tony G. / 11-04-2020
5/5

Hier kun je je nog eens goed sportief uitleven

Tonny Borkert / 26-02-2020
5/5 Cas Geven / 20-02-2020
5/5

Geweldige sportschool met mijn favoriete onderdeel paalsport van Rachelle!! πŸ’ͺπŸ‘

Inge van den Hurck / 21-01-2020
5/5

fijne sportschool met behulpzaam personeel, voldoende apparaten en ruime openingstijden!!

Birgitte Weekers / 13-01-2020
5/5

Goede sportschool! Van alles voorzien en vriendelijk personeel.

. / 09-12-2019
5/5

Top sportschool voor jong en oud. Vooral de Paalsportlessen van RachelleπŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Chris Vleeshouwers / 09-11-2019
5/5 marvin Segers / 09-11-2019
5/5

Top! Fitnesscentrum met de juiste apparatuur en sportieve ambiance.

Mark Bongaerts / 10-08-2019
5/5 R.J.H / 10-08-2019
5/5

Beste sportschool van Weert, goede begeleiding.
Veel keuze van apparatuur.
Ga zo door.

Randy Wulms / 13-07-2019
5/5 Hidd e / 13-07-2019
5/5

Goede sportschool met echte begeleiding waar elke serieuze krachtsporters zijn ei kan vinden.

Mike B. / 18-05-2019
5/5 Rick Cuijpers / 02-12-2018
5/5 Jer Nichol / 16-11-2018
5/5

Loods 37 is echt een fijne sportschool. Positieve en inspirerende omgeving, super vriendelijk personeel en naast veel variatie in het fitness gedeelte, ook veel groepslessen.

Lotte Niederer / 02-11-2018
5/5

Superfijne paaldanslessen van Rachelle!! Leer heel veel van haar en blijf dit hier zeker nog lang doen. Verder heel veel keuze in apparaten. Fijne sportschool😊πŸ’ͺ🏽

Demi Opheij / 02-11-2018
5/5

ze hebben alles. Langere openingstijden bij de feestdagen zou wel beter zijn.

Bjorn Peters / 31-10-2018
5/5

Super sportschool! Personeel is top en erg behulpzaam. Veel variatie met groepslessen! Aan iedereen is gedacht.

Danique Duijndam / 18-10-2018
5/5 Mireille Verdonschot-Serkel / 17-10-2018
5/5 Inga van Geleuken / 12-10-2018
5/5

top sportschool heel veel apparaten deskundig personeel

Herbert Dierx / 15-08-2018
5/5 esther van geleuken / 14-07-2018
5/5 Danique Cuijpers / 14-07-2018
5/5

Fijne sportschool je word er goed geholpen breed aanbod aan apparatuur πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Rick Lenaers / 07-07-2018
5/5

Goede sportschool! Voldoende apparaten en gewichten, professionele instructeurs en een goede sfeer!

Yannick Freij / 26-05-2018
5/5 Bart van Bourgognie / 17-05-2018
5/5

Zeer goede begeleiding en veel diversiteit in apparatuur. Top!

Jori van Loon / 12-05-2018
5/5

Very good gym

(Vertaald door Google)
Zeer goede sportschool

Eiad Hachem / 07-04-2018
5/5 Ar Tuur / 24-03-2018
5/5

Uitstekende sportschool. Een ruim aanbod aan apparaten en gewichten (zowel voor cardio als krachttraining). Vriendelijk personeel .

Rick Verdonschot / 18-03-2018
5/5 Peter Reijven / 12-03-2018
5/5

Goede sportschool.

Zeer behulpzaam personeel, goede en grote hoeveelheid apparatuur, goed aanbod van groepslessen.

Zowel de gym alsook de kleedruimtes zijn zeer schoon.

De begeleiding bij zowel groepslessen alsook individueel is echt top!

Gerwin Boekhorst / 17-02-2018
5/5 Jaccie van Geleuken / 01-02-2018
5/5 Mai Henckens / 21-01-2018
5/5 Mikko Nikko / 18-01-2018
5/5 Orest-Daniel Holowid / 08-01-2018
5/5

Leuke mooie sportschool

Veel ruimte veel mogelijkheden

Overzichtelijk

Gewoon goed.

Dennis Smolenaers / 01-01-2018
5/5 Ilja Hofman / 01-01-2018
5/5 Rudy Bekker / 25-12-2017
5/5 Laura Bovend'Eerdt / 02-12-2017
5/5

 Super sportschool.  

Rolf Keulen / 17-10-2017
5/5

Top sportschool!

Mooi verzorgt, voorzien van genoeg apparatuur en gezellig behulpzaam personeel!

En fijne openingstijden ook in het weekend!

Samanthe Hoeppe / 15-10-2017
5/5 Tom Gielis / 11-10-2017
5/5

Zo hoort een sportschool te zijn: Voldoende apparaten, uitstekende klimaatbeheersing (zodat je ook tijdens een hittegolf prima kunt gaan trainen), tof en behulpzaam personeel, lang open en ook nog eens voordelig.

Rick Verdonschot / 29-08-2017
5/5

Zeer goede sportschool. Perfect uitgerust, fijne sfeer, goede en vriendelijke begeleiding. Een plek om je thuis te voelen.

S. Wewers / 16-08-2017
5/5

Betere service, apparaten en groepslessen dan de overige sportscholen in Weert!

Stefan Hypothekersunie / 05-08-2017
5/5

Een gym om u tegen te zeggen.

Zocht een pump tijdens de vakantie, kheb deze dubbel en dik gevonden.

Wij komen zeker terug!!

Nick Vandewiele / 27-07-2017
5/5 Janneke Seijkens / 08-07-2017
5/5 jaleesa kulpe / 27-05-2017
5/5 Pascalle Schoemacher / 26-04-2017
5/5 Carsten Kravmaga / 07-04-2017
5/5 Luc van den Elshout / 05-04-2017
5/5 Nicole Timmerman / 04-04-2017
5/5 Wesley Frenken / 22-03-2017
5/5 Steffen Jochems / 22-03-2017
5/5 Joey Stroek / 11-03-2017
5/5 Dave Hendriks / 11-03-2017
5/5 Jordi Meulen / 11-03-2017
5/5

Zeer prettige sfeer, er wordt constant naar de leden geluisterd m.b.t. apparatuur, muziek etc. Ruim aanbod aan kracht- en cardioapparatuur en groepslessen. Kortom: top sportschool.

Noud Beelen / 10-03-2017
5/5

5 Sterren

Chantal Schumans / 06-03-2017
5/5 Brandon Hoyer / 05-03-2017
5/5

Variatie in groepsles vind ik persoonlijk erg belangrijk en zodoende is mijn uiteindelijk keus op Loods37 gevallen. Ze hebben de onderscheidende groepsles paaldans / paalsport en F.i.t.

Sanne T. Smeets / 03-02-2017
5/5 Percy Caupain / 30-01-2017
5/5

Mooie zaak met fijne fitnessapparatuur & erg vriendelijk personeel.

Jac Geuze / 22-01-2017
5/5

5 Sterren

Soof Steijvers / 08-01-2017
5/5

Leuke, fijne sportschool.

Gister lekker kunnen sporten πŸ™‚

Nick Roost / 02-01-2017
5/5

Super tevreden! Fijne sfeer, goede ondersteuning en uitgebreid aanbod!

Ashley Waegemans / 23-12-2016
5/5 Rebecca Bergman / 16-12-2016
5/5 Patrick van Esch / 15-12-2016
5/5 Jamie Nak / 13-12-2016
5/5 Joeri ramakers / 12-12-2016
5/5 Kiki Schroijen / 08-12-2016
5/5 Rick Maes / 04-12-2016
5/5

TOP!!!

Stephan Lukken / 02-12-2016
5/5 Hans Jannsen / 01-12-2016
5/5 Jos Leenen / 29-11-2016
5/5

5 sterren

Rick Hendrikx / 29-11-2016
5/5

5 sterren

Mark Raemaekers / 19-11-2016
5/5 Roxinka HajzlìovÑ / 15-11-2016
5/5 Calisthenics Weert / 05-11-2016
5/5 Roy Peeters / 01-11-2016
5/5

Top sportschool, alles wat je nodig hebt onder 1 dak Leuke mensen, van instructeurs tot mede sporters.

Mark Bongaerts / 22-10-2016
5/5

5 sterren

Nick Saes / 22-10-2016
5/5

Super leuke, leerzame en actieve lessen van Rachelle Niessen

Sylvia Biemans-Salmans / 21-10-2016
5/5

Jammer dat je niet hoger als 5 sterren kan beoordelen.. had dat graag gewild..

Profesioneel

Vakbekwaam en toffe lui.. als je jezelf wil leren kennen en wat er uit jou gehaald kan worden? Dan is dit de plek !!

Sil Deijs / 19-10-2016
5/5

Beste in Weert en verre omstreken!

Roel van Elferen / 18-10-2016
5/5

Een echte klantgerichte sportschool met degelijk materiaal!

Michael Davidson / 18-10-2016
5/5 Jordy Broers / 18-10-2016
5/5 Dave Bosmans / 18-10-2016
5/5 Merel Van Geneijgen / 18-10-2016
5/5 Stefan Kneepkens / 18-10-2016
5/5

5 sterren

Ingo Vossen / 18-10-2016
5/5

Heel zeker de beste gym in de omgeving! Top sfeer, apparatuur en betrokkenheid vanuit het personeel!

Roel Meuwissen / 17-10-2016
5/5

Oordopjes zijn niet nodig. Muziek is altijd goed! πŸ˜‰

Joeri Greve / 17-10-2016
5/5

Top gym ik zou bijna alleen daarvoor in weert gaan wonen

Rick Cuijpers / 17-10-2016
5/5

Helemaal top daar βœŒοΈοΈ

Ron Beeren / 17-10-2016
5/5 Luuk Heuvelmans / 17-10-2016
5/5 Teun Steijvers / 17-10-2016
5/5 Eric Pawlak / 17-10-2016
5/5 Kees Lamerikx / 17-10-2016
5/5 Leon Wulms / 17-10-2016
5/5 Mayke Cuijvers / 17-10-2016
5/5 Dean Weert / 17-10-2016
5/5 Dean Weert / 17-10-2016
5/5 Kay Kusters / 17-10-2016
5/5 Brian Villa / 17-10-2016
5/5 Casper Vaes / 17-10-2016
5/5 Tim Meuwissen / 17-10-2016
5/5 Joshua van Veldhoven / 17-10-2016
5/5 Maikel Stals / 17-10-2016
5/5 Danny Schreepers / 17-10-2016
5/5

5 Sterren

Pem Maes / 17-10-2016
5/5 Gio Angelino / 17-10-2016
5/5

Alles is in orde fitness hier met veel plezier !

Marijn Hurkmans / 28-09-2016
5/5

Zonder veel woorden , helemaal TOP

Edje Beeren / 23-09-2016
5/5 Glenn Houben / 14-09-2016
5/5 Petronella van Balen / 12-09-2016
5/5 Sizar S. Amin / 11-09-2016
5/5 Pier Keersmaekers / 18-08-2016
5/5

Super sportschool en fijne sportinstructeurs en fitness apparaten zijn dik in orde! πŸ™‚

Martijn Jari / 15-07-2016
5/5 Stefan Stals / 24-06-2016
5/5

5 Stars!

Vivianne Vlaar / 22-06-2016
5/5 Floortje / 17-06-2016
5/5 Jim Fredrix / 13-05-2016
5/5

Heerlijke hardcore gym met goede (techno)muziek, heerlijke werkmentaliteit, goede builders en een geweldige en enthousiaste eigenaar! My place to be!

Sjoerd Van de Laar / 20-04-2016
5/5 Marinka Kneepkens / 18-04-2016
5/5

5 sterren

Jeanique Sinnige / 03-03-2016
5/5 Ise van Dromael / 15-02-2016
5/5

πŸ™‚

Rusek Mateusz / 14-12-2015
5/5

Goede sportschool veel apparaten in een ruime opzet.

Mark Aldenzee / 07-11-2015
5/5 Yordi Wolfs / 05-11-2015
5/5

top

Remar Veugelers / 27-10-2015
5/5 Marcin Glenc / 25-10-2015
5/5

beste en meest complete gym in weert en omgeving

Raymond Bruynaers / 22-10-2015
5/5 Tamara Brunenberg / 12-10-2015
5/5 Jennifer van Dalen / 05-10-2015
5/5

Mooi fitnesscenter + heel belangrijk de fitnessapparatuur is hier dik in orde

Antoine vdKruys / 03-10-2015
5/5

Mooi fitnesscenter + heel belangrijk de fitnessapparatuur is hier dik in orde (Y)

Kru Ijs Antoine / 03-10-2015
5/5 Tylo Romijn Leatomu / 03-10-2015
4/5 Tim Zegveld / 04-07-2015