Paaldansen bestaat uit talloze moves, zoals pole spins en andere polesteps. Je kunt er zeker van zijn dat je sportief bezig bent en je spieren flink getraind zullen worden. Paalsport, zoals de sportieve variant van paaldansen ook wel wordt genoemd, wordt steeds populairder en je kunt vanaf nu dus ook paaldansen in Weert volgen bij Loods 37!

Hou je van dansen? Wellicht is Zumba in Weert ook iets voor jou?

Voordelen van paaldansen in Limburg bij Loods 37

Het volgen van paaldanslessen bij Loods 37 heeft verschillende voordelen. Ten eerste maken wij gebruik van een paalsportruimte waar de palen vast in staan. Je hoeft dus niet heen en weer te slepen met palen of bang te zijn dat de palen niet goed bevestigd zijn. Daarnaast zijn wij een jong team dat jou vol enthousiasme de fijne kneepjes van deze leuke sport leert. Uiteraard is het plezier van het grootste belang wanneer je deze groepslessen volgt. Je hoeft natuurlijk niks te doen waar je je niet prettig bij voelt of waar je angst voor hebt.

paaldansen les

Een unieke en gave sport!

Paaldansen is een unieke en gave sport voor iedereen. Het maakt niet uit of je jong of oud bent, iedereen kan deze sport beoefenen. Door paalsport te beoefenen ontwikkel je coördinatievermogen, spierkracht, flexibiliteit en natuurlijk zelfvertrouwen! Dus ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende groepsles? Overweeg dan eens om paaldansen in Limburg te volgen bij Loods37 in Weert!

De les wordt gegeven door Rachelle Niessen, gecertificeerd paalsport-instructrice!

Schrijf je in via het contactformulier en bekijk hieronder het pole fitness lesrooster! Zien we jou binnenkort in een van onze lessen?

Op aanvraag: paaldans workshop

Wil je een unieke en leuke activiteit op een vrijgezellenfeest of vriendinnendag? Een paaldans workshop is precies wat je zoekt! Informeer naar de mogelijkheden en tarieven via het contactformulier op deze pagina!

Leuk: Zoek je nog leuke paaldanskleding? Bekijk dan Flex Monkey >>

paalsport