Met deze intensieve training worden alle grote spiergroepen aangesproken en wordt niet alleen je uithoudingsvermogen, maar ook je spierkracht geprikkeld. Niet alleen bouw je hierdoor meer spiermassa op welke in ruststand ook calorieën verbranden, maar tijdens een gemiddelde Power les verbrand je ook meer dan 550 calorieën. Het is dus een ideale les om te volgen als je graag wat extra kilo's wilt verbranden.

Een combinatie van cardio én krachttraining

Doordat je cardio combineert met een vorm van krachttraining staan ClubJoy Power en afvallen dicht bij elkaar. Tijdens de les doe je veel herhalingen met een vrij laag gewicht, waardoor je spieren vanzelf zullen gaan branden. Je doet belangrijke oefeningen die veel spiergroepen aanspreken zoals squats en deadlifts, maar ook overhead presses voor je schouders en curls voor je biceps. Daarnaast wordt ook je borst en buik getraind. Door deze intensieve training met veel variatie helpt Power je met afvallen, waardoor je lekkerder in je vel zult zitten. Niet alleen is een les ClubJoy Power dus effectief voor afvallen, maar ook voor je vetverbranding, uithoudingsvermogen, houding, balans én spierkracht.

Vraag gratis proefles aan

Power bij Loods 37 in Weert

Bij Loods 37 in Weert kun je deze intensieve Les Mills training gaan volgen en de eerste stap zetten om dat gewenste gewicht te bereiken. Deze les wordt gegeven door een zeer enthousiaste instructrice die er voor zorgt dat je elke les weer 100% inzet toont en vooral ook plezier hebt aan de training. Weet je niet zeker of ClubJoy Power de juiste les is voor jou, vraag dan volledig vrijblijvend een proefles aan en volg een Power les bij Loods 37 helemaal gratis. We zien je graag eens langs komen bij de sportschool in Weert voor een gratis proefles.