Bodybuilding in Weert doe je bij Loods 37

bodybuildingBij het horen van het woord bodybuilding denken veel mensen meteen aan enorm gespierde mannen en vrouwen die op een podium staan te poseren. Dat is het natuurlijk ook. Maar bodybuilding is veel meer dan dit en is voor veel mensen een enorm belangrijk deel van hun leven. Eigenlijk is bodybuilding gewoon een manier van leven die erop gericht is om een zo mooi mogelijk gespierd lichaam te krijgen. Dit is al meteen waar veel mensen een foute gedachte over hebben, want het doel is dus niet om gewoonweg zoveel mogelijk spiermassa op te bouwen. Het doel is om een fysiek te bouwen waarvan elke spiergroep goed ontwikkeld is en in verhouding staat met de andere spiergroepen, zodat het het hele lichaam een mooi ontwikkeld geheel vormt. Misschien had je dus helemaal niet de intentie om een bodybuilder te worden, maar technisch gezien is iedereen die hier dagelijks mee bezig is en dus als het ware zijn leven op aanpast heeft een bodybuilder.

Check ook Loods 37 Powerlifting Weert >>

Meer dan alleen sport

Allereerst is het belangrijk om lid te zijn van een sportschool die voldoende variatie biedt in krachtapparatuur en losse gewichten. Zo vind je bij Loods 37 meerdere platte en schuine bankdrukbankjes, dumbbells tot 60kg en veruit de grootste verzameling van kwalitatieve apparaten die perfect zijn voor bodybuilding in Weert. Naast het trainen neemt bodybuilding een groot deel van het dagelijkse leven in beslag, waarvan het letten op de voeding het belangrijkste en ook meteen het meest tijdrovend is. Om een bodybuilder te worden dien je dus meer dan alleen je best in de sportschool te doen. Verder zullen sporters die hier serieus mee bezig zijn ook letten op het krijgen van voldoende slaap, het drinken van genoeg water en in zijn algemeenheid wat gezonder leven, zoals bijvoorbeeld niet roken.

Gratis proefabonnement

Op zoek naar een bodybuilding training schema?

Als je graag je leven wilt omgooien en wilt gaan werken aan dat droom fysiek dan ben je misschien ook wel op zoek naar een bodybuilding training schema. Alle leden van de sportschool die hier behoefte aan hebben kunnen een schema ontvangen met oefeningen voor bijvoorbeeld een bepaalde spiergroep of het gehele lichaam. Daarnaast kun je natuurlijk altijd een van de aanwezige instructeurs om hulp vragen als je bijvoorbeeld vragen hebt over de uitvoering van een oefening. Voor een bodybuilding training schema ben je bij Loods 37 dus op het juiste adres.

bodybuilder worden

Een voedingsschema voor bodybuilding

Zoals al duidelijk werd is voeding enorm belangrijk als iemand bodybuilder wil worden. Het kan soms best lastig zijn om uit te vogelen wat je nu daadwerkelijk moet eten om je lichaam zo efficiënt mogelijk van voedingsstoffen te voorzien. Een voedingsschema voor bodybuilding ziet er natuurlijk weer anders uit dan een voedingsschema voor iemand die alleen vet wil verbranden. Je kunt zelf veel informatie op het internet vinden, maar het kan lastig zijn om dit vervolgens in de praktijk toe te passen. Ben je dus op zoek naar een voedingsschema omdat je gaat beginnen of bent begonnen met bodybuilding, vraag eens naar de mogelijkheden aan een van de aanwezige instructeurs.

Goede begeleiding bij Loods 37

Als je op zoek bent naar professionele bodybuilding begeleiding zit je bij geen enkele sportschool in Weert beter dan bij Loods 37. Een van onze fitnessinstructeurs, Raymond Bruynaers, heeft meerdere bodybuilding wedstrijden gedaan en zelfs verschillende prijzen in de wacht gesleept. Daarnaast is er jaarlijks een wedstrijdteam onder leiding van Raymond, waarvoor iedereen zich kan inschrijven. Alle leden van deze groep krijgen persoonlijke hulp, poseer- en gezamenlijke trainingen en voedingsschema's. Heb je interesse in bodybuilding begeleiding, neem dan contact op met Loods 37 voor de mogelijkheden.

Groepslessen Yoga De geschiedenis van yoga gaat ver terug, al heeft men nog geen concrete bewijzen gevonden waaruit precies blijkt hoe oud yoga in werkelijkheid is. Officieel wordt een mannelijke beoefenaar van yoga een yogi g... Groepslessen Boksfit BoksFit is een cardio- en kracht workout waarbij je in een uurtje helemaal kunt losgaan op opzwepende muziek! Deze Loods 37 groepsles is speciaal ontwikkeld voo... Gezondheid (Sport)Fysio in Weert Als sporter is er weinig zo vervelend als een (langdurige) blessure. Dit kan je prestaties beïnvloeden en tevens het plezier uit het sporten halen. Gelukkig kun je met fysioth... Groepslessen Power (ClubJoy) Club power groepsles is een zeer effectieve groepsles waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten of losse gewichtsschijven. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw wensen. ...
Contact Loods 37 fitness
Dr. Schaepmanstraat 37
6004AD WEERT
KvK-nummer: 63723336
BTW-nummer NL855371985B01
Bankrekening: NL47RABO 0305 6317 56

info@loods-37.nl
+31 (0)495 750 357
Facebook
Instagram
Openingstijden
Maandag: 8:00 - 13:00, 15:00 - 22:00
Dinsdag: 8:00 - 13:00, 15:00 - 22:00
Woensdag: 8:00 - 13:00, 15:00 - 22:00
Donderdag: 8:00 - 13:00, 15:00 - 22:00
Vrijdag: 8:00 - 13:00, 15:00 - 21:30
Zaterdag: 8.30 - 14.00
Zondag: 8.30 - 14.00