Effectief buikspieren trainen

Het trainen van de buikspieren wordt door zeer veel mensen gedaan en natuurlijk niet zonder reden. De onderste buikspieren trainen is waarschijnlijk de meest populaire vorm, omdat deze vaak lastiger zichtbaar worden dan het overige gedeelte van de buikspieren. Buikspieren trainen kan thuis gebeuren, maar dit kan uiteraard ook bij een sportschool. Als je er voor kiest om de buikspieren bij een sportschool te trainen kun je alle oefeningen doen die je thuis doet én kun je gebruik maken van alle apparatuur, speciaal voor de buikspieren. Hierdoor kan er elke training gevarieerd worden en we weten allemaal dat variatie goed is voor de ontwikkeling van de spieren. Je lage buikspieren trainen vergt bijvoorbeeld andere oefeningen dan wanneer je besluit om je hoge buikspieren te trainen. Er zijn verschillende fitnessapparaten ontwikkeld om enkel en alleen de buikspieren zo goed mogelijk aan te kunnen spreken.

Onderste buikspieren trainen bij Loods 37

Onderbuikspieren trainen vergt een aparte aanpak ten opzichte van de hogere buikspieren, waarbij het aan te raden is om dit bij een sportschool te doen. Hier kan gebruik worden gemaakt van verschillende apparatuur en je eigen lichaamsgewicht. Door dit te combineren worden je spieren op verschillende manier aan het werk gezet waardoor het resultaat uiteindelijk beter zal zijn. Bij Loods 37 in Weert zijn verschillende apparaten aanwezig waarmee je gericht je onderbuikspieren kunt trainen. Tevens kun je in de sportschool veel oefeningen doen die met lichaamsgewicht gedaan worden, maar wat thuis niet zou lukken, aangezien veel mensen thuis niet de juiste bankjes, matjes etc. hebben.

Hoge buikspieren trainen bij Loods 37

De hoge buikspieren trainen wordt voornamelijk gedaan door de standaard 'crunch' beweging. Deze wordt echter al snel te licht maar gelukkig kan deze oefening ook door middel van verschillende fitnessapparaten gedaan worden. Hierdoor is de weerstand op de buikspieren anders en hoger, waardoor je buikspieren weer een andere impuls krijgen. Bij Loods 37 in Weert zijn meerdere apparaten, matjes, kettlebells en noem maar op aanwezig zodat jij zo goed mogelijk je lage en hoge buikspieren kunt trainen!

Inschrijfformulier
Groepslessen Spinning Wil jij doelgericht werken aan een topconditie? Of wil je graag afvallen en effectief calorieën verbranden? Spinning is dan dé groepsles die je in Weert kunt volgen. ... Fitness Cardio training Cardio training is een belangrijk onderdeel bij het sporten. Je hartslag gaat omhoog en je cardiovasculaire systeem wordt aan het werk gezet. Hier komt ook de naam 'cardio' vanaf. Zelfs wanneer je p... Gezondheid (Sport)Fysio in Weert Als sporter is er weinig zo vervelend als een (langdurige) blessure. Dit kan je prestaties beïnvloeden en tevens het plezier uit het sporten halen. Gelukkig kun je met fysioth... Groepslessen Power (ClubJoy) Power is wereldwijd enorm gegroeid in populariteit. Over het algemeen wordt een les opgedeeld per spiergroep. Je start dus eerst met een goede warming-up, waarna je begint met het trainen van onde...
Contact Loods 37 fitness
Dr. Schaepmanstraat 37
6004AD WEERT
KvK-nummer: 63723336
BTW-nummer NL855371985B01

info@loods-37.nl
+31 (0)495 750 357
Facebook
Instagram
Openingstijden
Maandag: 8.00u - 22.30u
Dinsdag: 8.00u - 22.30u
Woensdag: 8.00u - 22.30u
Donderdag: 8.00u - 22.30u
Vrijdag: 8.00u - 21.30u
Zaterdag: 8.30u - 15.00u
Zondag: 8.30u - 15.00u