10 kilo afvallen bij Loods 37 in Weert

Wie heeft er nu niet op een gegeven moment in zijn of haar leven op de weegschaal gestaan en gedacht: “Ik mag eigenlijk wel een aantal kilo afvallen”. Veel mensen stellen zich dan een doel om een bepaalde hoeveelheid gewicht kwijt te raken voor een bepaalde tijd, zoals bijvoorbeeld 5 kilo afvallen, of misschien zelfs 10 kilo afvallen voor het begin van de zomer. Het afvallen van gewicht is afhankelijk van meerdere factoren en hier kun je gelukkig veel invloed op uitoefenen om je gewenste gewicht te bereiken. Bij Loods 37 in Weert kun je op een prettige en intensieve manier aan je gewicht werken om er voor te zorgen dat je op een gezonde manier en toch zo snel mogelijk kunt afvallen.

Hulp bij afvallen

Ongeacht of je doel nu 1 kilo, of 10 kilo afvallen is, bij Loods 37 kun je gericht begeleiding krijgen om jouw vastgestelde doelen te bereiken. Als je op zoek bent naar een sportschool waar je veel variatie hebt in zowel de cardio als de krachtapparatuur dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ook kun je een trainingsschema krijgen dat gericht is op jouw doel, in dit geval afvallen. In dit schema vind je oefeningen die je hiermee kunnen helpen, maar het is natuurlijk aan jezelf hoe jij de oefeningen uitvoert. Hoe intensiever je traint, hoe meer calorieën je verbrand. Dit kan bijvoorbeeld ook met groepslessen, zoals afvallen met ClubJoy Power.

Daarnaast is je voeding ook enorm belangrijk als je probeert 10 kilo afvallen; calorieën zorgen immers voor je energie en teveel zorgt ervoor dat je gewicht aan zult komen, het tegenovergestelde van wat we willen. Bij Loods 37 kun je dus ook een voedingsschema krijgen om jou te ondersteunen in je doel om die ongewenste kilo's kwijt te raken en weer strak in je vel te zitten. Vraag naar de mogelijkheden aan de bar indien je hulp nodig hebt met afvallen.

Personal training om af te vallen

Bij Loods 37 kun je ook training krijgen van een gecertificeerde personal trainer, die je kan ondersteunen met je doel om bijvoorbeeld 10 kilo af te vallen. Geef zelf aan wat je doelen zijn en je trainingen zullen hier volledig naar worden ingericht. Doordat dit per persoon wordt bekeken ben je gegarandeerd van een persoonlijke aanpak en dus een zo goed mogelijk resultaat. Bekijk hier de mogelijkheden om een personal trainer bij Loods 37 in te schakelen.

Fitness Powerlifting Het beoefenen van krachtsport kan op veel verschillende manieren gedaan worden. Powerlifting behoort tot de krachtsporten en is in een snel tempo steeds populairder aan he... Fitness Krachttraining Wil je graag (droge) spiermassa opbouwen in een fitnesscentrum in Weert? Krachttraining in Weert begint bij Loods 37, want bij ons vind je alle faciliteiten om je spierkracht en spiermassa te vergroten. Door de aanw... Groepslessen Zumba Lekker dansen in Weert en op de leukste muziek aan je gezondheid werken? Dan is Zumba dé workout voor jou. Deze groepsles is geïnspireerd op Latijns Amerikaans dansen, waaron... Gezondheid (Sport)Fysio in Weert Als sporter is er weinig zo vervelend als een (langdurige) blessure. Dit kan je prestaties beïnvloeden en tevens het plezier uit het sporten halen. Gelukkig kun je met fysioth...
Contact Loods 37 fitness
Dr. Schaepmanstraat 37
6004AD WEERT
KvK-nummer: 63723336
BTW-nummer NL855371985B01

info@loods-37.nl
+31 (0)495 750 357
Facebook
Instagram
Openingstijden
Maandag: 8.00u - 22.30u
Dinsdag: 8.00u - 22.30u
Woensdag: 8.00u - 22.30u
Donderdag: 8.00u - 22.30u
Vrijdag: 8.00u - 21.30u
Zaterdag: 8.30u - 15.00u
Zondag: 8.30u - 15.00u