Yoga in Weert bij Loods 37

De geschiedenis van yoga gaat ver terug, al heeft men nog geen concrete bewijzen gevonden waaruit precies blijkt hoe oud yoga in werkelijkheid is. Officieel wordt een mannelijke beoefenaar van yoga een yogi genoemd, terwijl de benaming voor een vrouwelijk persoon die yoga beoefent 'yogini' is. Mede dankzij de relatief lage intensiteit van deze sport, zijn de lessen voor iedereen toegankelijk. Dus of je nu jong, oud, man of vrouw bent, tijdens de groepslessen Yoga in Weert komt iedereen volledig tot rust!

Liever iets actievers? Bekijk de andere groepslessen, zoals ClubJoy Power en Spinning!

Wat leer je bij yoga Weert?

bodybalance weertYoga is echt niet zo zweverig als veel mensen denken. Tijdens onze groepslessen yoga in Weert merk je hoe inspannend zo'n les eigenlijk is. Ondanks dat de oefeningen van lage intensiteit zijn, verbruik je toch aardig wat energie tijdens het uitvoeren van deze oefeningen. Het doel van deze groepslessen is echter niet vetverbranding, maar om je lichaam en geest in balans te brengen door middel van allerlei houdingen en ademhalingstechnieken. Op deze manier draagt een groepsles yoga in Weert bij aan het verbeteren van jouw lenigheid, balans en concentratievermogen. De groepslessen worden gegeven door een gecertificeerde instructrice, waardoor jij altijd hulp krijgt bij het aannemen van de juiste houding.

Meld je aan voor een proefles!

Ondanks dat afslanken niet het ultieme doel van een yoga les is, is dit natuurlijk wel mooi meegenomen! Of je nu dus op zoek bent naar een manier om calorieën te verbranden, meer energie te krijgen of sterke en soepele spieren te ontwikkelen, yoga is eigenlijk voor iedereen geschikt! Ben jij na het lezen van dit geïnteresseerd in een groepsles yoga in Weert? Je bent meer dan welkom om bij Loods 37 een proefles te volgen om te ontdekken of yoga iets voor jou is. Wil je weten wanneer je yoga lessen in Weert kunt volgen? Bekijk dan ons actuele rooster hieronder en geef gelijk jouw voorkeurstijd door!

 

Yoga Flow lesrooster
Dinsdag 20:00u - 21:00u
Vrijdag 10:00u - 11:00u
Terug naar overzicht
Yoga
Gratis 3 dagen sportpas aanvragen
Contact Loods 37 fitness
Dr. Schaepmanstraat 37
6004AD WEERT

info@loods-37.nl
+31 (0)495 750 357
Facebook
Instagram
Openingstijden
Maandag: 8.00u - 22.30u
Dinsdag: 8.00u - 22.30u
Woensdag: 8.00u - 22.30u
Donderdag: 8.00u - 22.30u
Vrijdag: 8.00u - 21.30u
Zaterdag: 8.30u - 15.00u
Zondag: 8.30u - 15.00u