verantwoord afvallenHulp met verantwoord afvallen

Afvallen, veel mensen willen het nog liever gisteren dan vandaag, maar helaas werkt het niet zo. Doordat er bij veel mensen een grote drang is om zo snel mogelijk af te vallen wordt er vaak gekozen voor wat meer extreme maatregelen, zoals bijvoorbeeld een crashdieet. Bij een crashdieet eet je veel minder calorieën dan je eigenlijk nodig hebt, waardoor je wel (tijdelijk) zult afvallen, maar wat ook erg slecht is voor je gezondheid. Zo krijg je hierdoor vaak te weinig voedingsstoffen binnen om je lichaam goed te laten functioneren en wordt je moe en lusteloos. Zo'n dieet is dus totaal onnodig en je kunt veel beter verantwoord afvallen. Niet alleen is het gezonder om dit geleidelijk aan te doen, ook is de stap minder groot waardoor het voelt alsof je niet zoveel hoeft aan te passen. Zo is 10 kilo afvallen ineens binnen handbereik.

Hoe kan ik gezond afslanken?

Gezond afslanken is echt niet moeilijk. Als eerste bekijk je natuurlijk je huidige eetpatroon en zul je waarschijnlijk al snel bepaalde dingen ontdekken die je achterwege kunt laten. Frisdrank en snoep zitten boordevol met suiker, welke voor een stijging van je insulinespiegel zorgen. De zogenaamde suikercrash is daadwerkelijk het inzakken van de suikerspiegel nadat deze ineens gepiekt is door het consumeren van veel suiker. Hierdoor wordt je dus moe en krijgt je lichaam opnieuw behoefte aan energie. Probeer dus allereerst te voorkomen om deze snelle eenvoudige koolhydraten zo veel mogelijk achterwege te laten.

Je kunt verantwoord afvallen door je tussendoortjes te vervangen door gezonde snacks, zoals groenten of fruit. Hierdoor wordt je dagelijkse trek gesteld en is de kans dat je tijdens de grote maaltijden te veel eet een stuk minder klein. Doordat je zo onbewust minder calorieën binnen krijgt zul je eerder gezond afslanken en ook op je gewenste gewicht blijven, in plaats van weer snel zwaarder te worden zoals bij een crashdieet vaak het geval is.

Bezoek de gewichtsconsulente bij Loods 37

Bij Loods 37 kun je ook terecht voor één of meerdere gesprekken met een gewichtsconsulente, die je kan adviseren om op een gezonde en verantwoorde manier gewicht te verliezen. Gewichtsconsulente Kim Wulms van LeefPuur werkt vanuit Loods 37 en biedt advies op alles wat met voeding en je gewicht te maken heeft. Verantwoord afvallen wordt zo een stuk makkelijk, aangezien ze jou van alle nodige hulp kan voorzien. Gezond afslanken begint dus met de juiste instelling en door open te staan voor aanpassingen aan je dagelijkse leven. Bekijk hier wat Kim Wulms nog meer voor jou kan betekenen.

Gezondheid (Sport)Fysio in Weert Als sporter is er weinig zo vervelend als een (langdurige) blessure. Dit kan je prestaties beïnvloeden en tevens het plezier uit het sporten halen. Gelukkig kun je met fysioth... Gezondheid Gewichtsconsulente Loods 37 biedt naast fitness de mogelijkheid om gebruik te maken van de diensten van een voedings-, gezondheids- en gewichtsconsulente van LeefP... Groepslessen Boksfit BoksFit is een cardio- en kracht workout waarbij je in een uurtje helemaal kunt losgaan op opzwepende muziek! Deze Loods 37 groepsles is speciaal ontwikkeld voo... Groepslessen Yoga De geschiedenis van yoga gaat ver terug, al heeft men nog geen concrete bewijzen gevonden waaruit precies blijkt hoe oud yoga in werkelijkheid is. Officieel wordt een mannelijke beoefenaar van yoga een yogi g...
Contact Loods 37 fitness
Dr. Schaepmanstraat 37
6004AD WEERT
KvK-nummer: 63723336
BTW-nummer NL855371985B01
Bankrekening: NL47RABO 0305 6317 56

info@loods-37.nl
+31 (0)495 750 357
Facebook
Instagram
Openingstijden
Maandag: 8:00 - 13:00 & 15:00 - 22:00
Dinsdag: 8:00 - 13:00 & 15:00 - 22:00
Woensdag: 8:00 - 13:00 & 15:00 - 22:00
Donderdag: 8:00 - 13:00 & 15:00 - 22:00
Vrijdag: 8:00 - 13:00 & 15:00 - 21:30
Zaterdag: 8.30 - 14.00
Zondag: 8.30 - 14.00