afslanken weertAfslanken

“Dieting is the only game where you win when you lose!”

Denk je dat je gewicht niet helemaal optimaal is of zit je niet helemaal lekker in je vel? Een gezond gewicht is de basis van een lang en gelukkig leven, en dat willen we natuurlijk allemaal. Toch kan het nog lastig zijn om dat extra gewicht kwijt te raken, zeker als je niet zo goed weet waar je op moet letten. Bij Loods 37 kun je afvallen in Weert, mét persoonlijke begeleiding zodat je er alles aan kunt doen om je gewenste gewicht op een verantwoorde manier te behalen. Ongeacht of 10 kilo afvallen of slechts 5 kilo afvallen je doel is: wij helpen je er graag bij.

Door de aanwezigheid van een voedings-, gezondheids- en gewichtsconsulente kun je op een verantwoorde en gezonde manier werken aan je gewicht. Afslanken in Weert begint dus door zelf die eerste stap te nemen en contact op te nemen met Loods 37. Natuurlijk ben jij uiteindelijk degene die het werk moet doen, maar met de juiste begeleiding proberen we je het zo eenvoudig mogelijk te maken.

Meer informatie & tarieven

Verantwoord afvallen in Weert

Bij Loods 37 geloven we niet in crash diëten, maar houden we van afslanken op een gezonde manier. Wij gaan voor langdurig resultaat, en dat is alleen te behalen wanneer er een mentale knop wordt omgezet. Waarschijnlijk val je met een crashdieet snel af, maar je hebt er niets aan wanneer de verloren kilo's daarna twee keer zo snel weer terugkomen. Wil je verantwoord afvallen in Weert? Dan kun je bij ons terecht voor tips over afvallen en méér. De begeleiding bestaat uit sportadvies en voedingsadvies, wat in combinatie met de nodige motivatie gaat zorgen voor een optimaal resultaat.

Je kunt via Loods 37 een consult inplannen met Kim Wulms, een gecertificeerde voedingscoach bij LeefPuur. Ze zit in-house bij Loods 37 en je kunt het dus prima combineren met sporten! Na een gesprek zul je je verbazen over de mogelijkheden die je hebt om een gezond gewicht te behalen zonder dat je hier heel drastische wijzigingen aan je eetpatroon hoeft te maken. Op een gezonde manier afslanken in Weert begint dus met een bezoek aan de gewichtsconsulente bij Loods 37.

Over Loods 37

Loods 37 fitness in Weert is een sportschool die zich niet alleen op fitness richt, maar ook op gezondheid in het algemeen. Het dienstenaanbod is zeer uitgebreid, met onder andere groepslessen, Krav Maga, moderne kracht- en cardioapparatuur, massages en gezondheidsbegeleiding door de aanwezigheid van een voedingsconsulent en gezondheidscoach. Hierdoor wordt afvallen in Weert gemakkelijker gemaakt: alles onder één dak.

Benieuwd naar de mogelijkheden omtrent afslanken in ons fitnesscentrum in Weert? Neem dan contact met ons op of komen even langs en vraag naar de mogelijkheden.

Fitness Personal training Wanneer je een duidelijk doel hebt om voor te trainen, dan kan het handig zijn om persoonlijke begeleiding te hebben die je daar van A tot Z in bijstaat. Dit doel kan bijvoorbeeld een bepaald sportevenement z... Fitness Powerlifting Het beoefenen van krachtsport kan op veel verschillende manieren gedaan worden. Powerlifting behoort tot de krachtsporten en is in een snel tempo steeds populairder aan het ... Groepslessen Power (ClubJoy) Club power groepsles is een zeer effectieve groepsles waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten of losse gewichtsschijven. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw wensen. ... Groepslessen Paalsport (pole fitness) Paaldansen wordt door sommige mensen nog altijd gezien als iets dat in een nachtclub thuishoort, maar dit idee is al lang achterhaald. Sportief paaldansen is namelijk een erkende vorm van ...
Contact Loods 37 fitness
Dr. Schaepmanstraat 37
6004AD WEERT
KvK-nummer: 63723336
BTW-nummer NL855371985B01
Bankrekening: NL47RABO 0305 6317 56

info@loods-37.nl
+31 (0)495 750 357
Facebook
Instagram
Openingstijden
Maandag: 8:00 - 13:00 & 15:00 - 22:00
Dinsdag: 8:00 - 13:00 & 15:00 - 22:00
Woensdag: 8:00 - 13:00 & 15:00 - 22:00
Donderdag: 8:00 - 13:00 & 15:00 - 22:00
Vrijdag: 8:00 - 13:00 & 15:00 - 21:30
Zaterdag: 8.30 - 14.00
Zondag: 8.30 - 14.00